2777
2789
عنوان

خرج سفر با خودمه برم یا نه

209 بازدید | 15 پست

خیلی دلم میخواد برم مشهد حالا که بیکار شدم بهترین فرصته . اگه بخوام برم قطعا بیستر خرج سفر با خودمه . تا حالا نشده شوهرم منو ببره سفر با خرج خودش اصن برنامه این کارا رو نداره ته توجهش ی سیب زمینی پیاز و ی مرغ خریدنه ‌‌. بیش از این بخوای ولخرجی. هر چقدم داشته باشه ب تو برسه وامیرسه . اگه هم بیخیال سفر بشم که دیگه هیچی تا صد سال دیگه هم نمیتونم برم چون پول ندارم دیگه . موندم چه کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برو

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

متاسفانه خیلی از آقایون قصدشون از ازدواج با خانمهای شاغل همینه . اگر با صحبت تغییر میکنه باهاش صحبت ...

قانون هم رفتم فایده ای نداشت . ب دردسرش نمی ارزید . بچه هام خ اسی دیدن ادامه میدادم بچه هام بیشتر اذیت میشدن.بخاطر بچه هامه ادامه میدم فقط 

قانون هم رفتم فایده ای نداشت . ب دردسرش نمی ارزید . بچه هام خ اسی دیدن ادامه میدادم بچه هام بیشتر اذ ...

فقط میتونی نادیده اش بگیری. واسه هیچ موضوعی اونو به حساب نیار. خیلی زورم میگیره از این مردا😡