2777
2789
عنوان

درمان ریزش مو با توجه به تجربه خودم

1669 بازدید | 18 پست

دوستانی که ریزش مو دارن  اگر این مراحلی که میگم روتین هر روز زندگیتون بشه معجزه کف سر خوشگلتون خواهید دید و رشد موهاتون چندبرابر میشه

در روز هر چند کم اجیل بخورید ، همرا غذاتون پیاز خام و سبزی بخورید .

این روغن هارو تهییه کنید و باهم قاطی کنید (رزماری، نارگیل،ویتامین ای، زیتون، بادام )و هر روغنی که میدونید برای رشد مو خوبه اضافه کنید ،فرق سرتون از همه طرف باز کنید و از روغن چند قطره بریزید کف سرتون بمدت ۵ دقیقه خوب ماساژ بدید بصورتی که پوست سرتون  تکون بخوره

سعی کنید موهارو کمتر بشورید هر ده روز یا هفته ای یک بار

قبل از هر حمام برنج و گیاه رزماری و تخم کتان بذارید بجوشه لعاب که داد با یک پارچه صاف کنید و بهش آب پیاز و روغن نارگیل یا زیتون اضافه کنید  و به کف سر و ریشه و ساقه موها بزنید ،سرتون بپوشونید بذارید چندساعت بمونه و بعد برید حمام بعد از یک ماه خودتون شاهد رشد مجدد موها میشید و لذت میبرید

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟

عزیزم مرسی که در اختیارمون گذاشتی ولی حتی خوده پزشک ها هم تاکید دارن که هفته ای سه بار موها باید شسته بشه و نشستن مو باعث انسداد فولیکول ها میشه و مانع رشد و محرک ریزش

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل عید شروع شد ریزش مو شدید داشتم افسردگی میگرفتم تا همسرم برام قرص فیتو گرفت روزی دوعدد صبحها میخورم چندروزواقعا ریزش قطع شده وموهام حجمش بیشتر شده فکرکنم باید قشنگ دودوره اش کامل کنم هنوز یه دوره اش پر نشده

من موهام چرب بشه ریزشش بیشتر میشه.روغن بزنم و یک هفته نشورم موهام نمیریزه؟

اولش حس بدیه حس خارش میده ولی عادت میکنی 

عزیزم مرسی که در اختیارمون گذاشتی ولی حتی خوده پزشک ها هم تاکید دارن که هفته ای سه بار موها باید شست ...

میتونید سرچ کنید مضرات شستشوی زیاد موی سر ، کف سرتون باید چربی کافی داشته باشه

من قبل عید شروع شد ریزش مو شدید داشتم افسردگی میگرفتم تا همسرم برام قرص فیتو گرفت روزی دوعدد صبحها م ...

مطمعنا نتیجه میگیرید متاسفانه برای من درمان با قرص جواب نداد و مشکلات گوارشی هم بهم اضافه شده بود

میتونید سرچ کنید مضرات شستشوی زیاد موی سر ، کف سرتون باید چربی کافی داشته باشه

نیازی به این کار ندارم، چون دکتر ها برام تکیه گاه محکم تری هستن تا گوگل

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

من قبل عید شروع شد ریزش مو شدید داشتم افسردگی میگرفتم تا همسرم برام قرص فیتو گرفت روزی دوعدد صبحها م ...

عزیزم شوهرت خودسر از داروخانه گرف؟ و اینک عوارض اینا نداره؟ هزینشم بگی ممنون میشم

نیازی به این کار ندارم، چون دکتر ها برام تکیه گاه محکم تری هستن تا گوگل

موفق باشید عزیزم ، من تجربه خودم به اشتراک گذاشتم برای دوستانی که همه راه مثل خودم رفتن نتیجه نگرفتن ، وگرنه قرار نیست چیزی تحمیل بشه

عزیزم شوهرت خودسر از داروخانه گرف؟ و اینک عوارض اینا نداره؟ هزینشم بگی ممنون میشم

خودسرانه نه قبلا دوستاش واشناها مصرف داشتن یه دکتر هم گفته بود کسایی که مومیکارن بهشون میدیم که موشون رشد کنه من قبل عید ۱۸۰۰ گرفتم الان نمیدونم چندشده عوارض نداره ولی من کمی چندکیلو اضافه وزن کزدم احساس میکنم مال قرصهاس شایدم نباشه نمیدونم

مطمعنا نتیجه میگیرید متاسفانه برای من درمان با قرص جواب نداد و مشکلات گوارشی هم بهم اضافه شده بود

گوارشی به خاطر اونه اب زیاد نخوردی باید حداقل قرص بادولیوان اب بخوری مم اوایل اب کم میخوردم معده درد داشتم که همسرم پرسبد گفته بود بااب زیاد باید خورده شه با شکم پر

گوارشی به خاطر اونه اب زیاد نخوردی باید حداقل قرص بادولیوان اب بخوری مم اوایل اب کم میخوردم معده درد ...

من همیشه بطری آب دستمه ، کلا معدم با قرص سازگار نیست ، الان با همین روش خودم کف سرم کلی موهای ریز ریز در اومده فرقم که باز میکنم قشنگ دیده میشه ، به اشتراک گذاشتم امیدوارم برای بقیه هم جواب بده