2777
2789

خیلی خستم به خدا دیکه نمی کشم امروز کلی از دست این زن مادر نما خودزنی کردم ،هرروز بحث و جنگ داریم بهم میگه منتظری بابات بمیره حقوقش بهت برسه اینو به بابامم گفته و کی منو از چشمش انداخته همش پیش خواهر و برادرم بدم رو میگه پیش فامیلاش بدم میگه پیش خواستگار مجازی ش بدمو میگه با ۲۸ سال سن کتکم میزنه التماس میکنم دعا کنین یا من بمیرم یا اون که یکیمون راحت شیم ،خواستگار خوبی هم ندارم که ازدواج کنم برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من فردا می‌موردم 

حالم خیلی بده تموم میشد میرفت

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️