2777
2789
عنوان

بارداری

89 بازدید | 12 پست

دوستان من دفعه قبل با اینکه بارداری شیمیایی بود اما از هفته دوم سوزش سر معده و درد پریودی داشتم( از یک هفته بعد از اقدام)

الانم یک هفته از اقدامم گذشته و هیچ علامتی ندارم

ینی دیگع احتمال بارداری صفره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره ک..ممکنه هربار ی علامت خاصی داشته باشی... منک دوسه روزه معده دردم امروز ۲۵ سیکلمم میگم کاش برا یبارم ک شده واقعی باشه علائمم🥺

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

ربطی نداره ک..ممکنه هربار ی علامت خاصی داشته باشی... منک دوسه روزه معده دردم امروز ۲۵ سیکلمم میگم کا ...

اره منم دفعه قبل سوزش معده داشتم

هیچوقت تجربه نکرده بودم

ان شاالله هردومون باردار باشیم🥺

انتظار خیلی سخته

کسی نمیتونه کمک کنه؟

علایم تازه ۱۰ روز بعد از اقدام که جنین تشکیل میشه و لانه گزینی انجام بشه و جفت شروع به ترشح هورمون بارداری کنه شاید شروع بشه.

اون هم اوایل فقط خستگی و ضعف و بی‌حالی.

درد معده مال ۶ هفته به بعد ه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اره منم دفعه قبل سوزش معده داشتم هیچوقت تجربه نکرده بودم ان شاالله هردومون باردار باشیم🥺 انتظار ...

هعی چی بگم والا...من اگ نباشم باید دوماه اقدامو کنسل کنم😭 بخاطر دارو و درمان....خدایاااا

من از دی ۴۰۱ اقدامم تاحالا مابین ۳/۴ماه اقدام نداشتم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ