الان دارممینویسم بغضکردم دخترمو ازممیگرفتن به زور بردنش بیرون ازخونه داشتم دیونه میشدم میخواستم خودموازپنجره بندازم خودمو بکشم وای خدایا این چه خوابی بود بمیرم برای دلمادرایی که بچشونو از دست دادن خدایا داغ بچه رو رودلهیچپدر مادرینذار
دختر که داشته باشی خیال می کشاندت به بعد از ظهر گرم روز تابستانی که گوشواره های میوه ای از گیلاس های به هم چسبیده به گوش انداخته اید همان هایی که هر که بیاویزدشان از شادی لبریز می شودو خنده از ته دل امانش را میبرد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دیشب اونقدر خواب بد دیدم که شوهرم میزد تو صورتم که ازاین کابوس بیدارم کنه 😭😭😭😭😭😭😭😭
الانم که بیدارشدم دارمدیونه میشم دخترم خوابه رفتم اینقد دستو پاشو بوسکردمبغلشکردمطفلی بیدار شد
دختر که داشته باشی خیال می کشاندت به بعد از ظهر گرم روز تابستانی که گوشواره های میوه ای از گیلاس های به هم چسبیده به گوش انداخته اید همان هایی که هر که بیاویزدشان از شادی لبریز می شودو خنده از ته دل امانش را میبرد.