2777
2789
عنوان

نذر ساده و فوق‌العاده معجزه گر برای هرحاجتی

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 43 پست
عزیزم این سفره را بنداز، کندرم هر روز دود کن، روز دوشنبه وچهارشنبه 40بار سوره تکاثر بخون و پنجشنبه 4 ...

همیشه میخونم چندساله 😐😐

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا ازدواجم ی سال توسل کردم الانم اما نتیجه نگرفتم و تاجاهاییم گناهم کم کردم اما خب نتیجه نگرفتم& ...

اینم انجام بده، هر روز 80بار الحسیب بگو و 100مرتبه یاودود موانع ازدواج برداشته بشه

بله عالیه من چندتا نیت کردم حتی برای چند نفر شمع روشن کردن و تغییر را تو زندگیشون دیدم  عزیزم ...

عزیزم میشه هرموقع انجام دادی برام من هم دعا کنی که بهش برسم؟🙂❤️

دوستان عزیز ، کاربری دست دو نفر هستش!🩵با تشکر

اینم انجام بده، هر روز 80بار الحسیب بگو و 100مرتبه یاودود موانع ازدواج برداشته بشه

چی بگم عزیزم ی نذر و توسل ک همه گفتن خییلی مجربه و ان  شاءالله نتیجه میگیری اما جوابمو نداد دیگ خدا خودش میدونه توکل بر خودش 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
عزیزم تو پست هام دعا هست برای خونه دارشدن انجام بدید منم براتون دعا میکنم 

انجام دادم الانم چله ایه 129سوره مومنون میخونم قبلاهم میخوندم ولی نمیشه

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

عزیزم میشه هرموقع انجام دادی برام من هم دعا کنی که بهش برسم؟🙂❤️

عزیزم من قبل عید انجام دادم تا الان 7تا سه شنبه شده، خودتون انجام بدید ساده هست، برای ازدواج 7 روز روزی 7بار ضحی بخون به سمتت برمیگرده 

چی بگم عزیزم ی نذر و توسل ک همه گفتن خییلی مجربه و ان  شاءالله نتیجه میگیری اما جوابمو نداد دیگ ...

اینایی که گفتم انجام بده خیلی‌ها نتیجه گرفتن منتها همه را با هم انجام بده