2777
2789
عنوان

طبع گرم بدن و طبع سرد اندام‌ ها!!!

299 بازدید | 33 پست

سلااااام، من طبعم گرم و خشک (صفراوی ) هستم، ولی خودم متوجه شدم و حس میکنم طبع رحمم سرد، چیکار کنم معتدل شه؟

متاهل هم هستم.

البته پی سی او هم هستم، اخه دارو ها و دمنوشهای گیاهی هم تقریبا بیشترشون طبعشون گرمه و من زیاد نمیتونم گریمجات بخورم...

لطفا اگه تجربه دارین یا پیشنهادی دارین بگین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش طب سنتی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اول پلی کیستیک رو درمان کن با اصلاح تغذیه و لایف استایل و درمان دارویی. 

بعد سردی رحم رو پیگیری کن این چیزا توی علم پزشکی جایی نداره بعدها اگر وقت و حوصلشو داشتی پیش این طب سنتیا درمان کن

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

به صورت موضعی باروغن بابونه وکتان ورازیانه شکم رو ماساژ بدین وشب هنگام خواب با شال نخی دور کمر رو ببنید  

نخود وکلم در برنامه غذایی داشته باشید 

شکم هنگام ظرف شستن خیس نشه 

اتفاقا شنیدم میگن خوبه ولی میگن اگه اشتباه انجام بشه جبران ناپذیره و آسیب جدی میبینه تخمدان

مثلا چی بشه؟من دوبار انجام دادم. بهترینش بنظرم روغن زدن به اون ناحیه هست و گرم نگه داشتنش

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

خوبه یعنی؟ بعد زمان خاصی داره استفاده ش؟ من پریودام خیلی درد دارم (دل درد و کمر درد و پادرد و بالا ...

ربطی به پریودی نداره ،باید سه روز بعد پری استفاده کنی یه سری فواید داره که سرچ کنید متوجه میشید،ولی خودم رحمم سرده از این استفاده میکنم به جای نیم ساعت سه چهار ساعت میزارم بمونه قشنگ  طبعمو گرم می‌کنه رحمم از سردی خشکی در میاد