nafiseh66 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 22 عنوان بی خوابی نوزاد 49 بازدید | 3 پست سلام من دخترم ۴ این ماه میشه هفت ماه یک روزش توی این چند ماه من حتی یک شب هم نخوابیدم قبلا ۵ صبح میخوابید بعد شد ۷ صبحالان داره میره روی ساعت نه کسی پزشک برای اختلال خواب که تخصصش نوزاد باشه در تهران میشناسه از من دیگه چیزی نمونده 1403/02/02 | 07:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتا۹۷ عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 218 سلام متخصص اطفال ببرید، شاید آهن بدنش کم باشه بچه منم ۹ ماهگی متوجه شدم آهن بدنش کمه دارو دادنوقتی آهن بدنش کم میشه خوابش میریزه بهم زیادی خوب نباش...
مهتا۹۷ عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 218 البته دلایل مختلف ممکنه داشته باشهاگه سخت میخوابه، یا اینکه مدت زمان خوابش کمه ممکنه از آهن بدن باشهولی اگه عادت داره شیر بخوره و بخوابه یا پستونک دهنش باشه بخوابه، خب با بیرون آوردنش هی بیدار میشه و اذیت میشه زیادی خوب نباش...
nafiseh66 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 22 سلام متخصص اطفال ببرید، شاید آهن بدنش کم باشه بچه منم ۹ ماهگی متوجه شدم آهن بدنش کمه دارو داد ... نفس از روز اول که به دنیا اومده همینه