2777
2789
عنوان

بچه داری بدون‌ کمک خانواده مخصوصا مادر ،فرسودگیه و داغون کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 24 پست
چقدرمیفهممت.حامله شدم بدترین ویا ویارو داشتم کسی کنارم نبود زایمان کردم کسی کنارم نبود یه راحت حتی ن ...

دقیقا تمام بندبند وجودم از خستگی فریاد میکشه .شاید اصلا مسئله کار نباشه چون به لطف خدا از پسش برمیام حالا چه تنها چه با کارگر.مشکل تنهاییه مشکل نداشتن حس حمایت مادره

معمولا بهش فکر نمیکنم ولی گاهی واقعا اذیت میشم.الان هر دو بچه هام مریضن بزرگه نه سالشه و کوچبکه یک س ...

کاملا درکت میکنم و میفهمم چی میگی ولی چاره ای نیست، تنمون سلامت باشه الهی.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله منم براشون بودم عرضه نداشتن برام باشن منم دیگه نیستم براشون

من خواهرهام بهترینن ولی افسوس خیلی دوریم حتی یکیشون هنوز دخترمو ندیده که انشالله پاییز ما میریم دیدنش.بحثم زیاد شما نیستی له عنوان خواهر.بحث مادره

پس شمام دو روز بعد گرفتار شدین از بچه هاتون توقع نداشته باشین

من خیلی برا شون کردم درک سرشون دیگه گرفت موقع کمک خواستم نبودن مثل ..زایمانم کنن نگاهشون نمی کنم روزای پر دردم نبودن

...

دقیقا تمام بندبند وجودم از خستگی فریاد میکشه .شاید اصلا مسئله کار نباشه چون به لطف خدا از پسش برمیام ...

آره درکت میکنم منم دردم کارنیست دردم حمایته دردم تنهاییه دردم دست نوازشگره وگرنه هیچ آدمی ازکارکردن نمرده اینکه حس بی کسی دارم جلو شوهرم و خانوادش دردم اینه اینکه توبیمارستان کسی گردن نگیره تو بچتو این دردمه اینکه بیام خونه زایمان کرده باشم حرف وطعنه مادرشوهرم تحمل کنم به خاطرخانوادم این دردمه حامله باشی اونم پرخطر تنها تنها اسباب کشی درحدی که لکه بینی بیوفتی این دردمه شب ۱۰ زایمانت باشه باهمه دردات کلی تنهایی تدارک ببینی تهشم نصف خانوادت جلو شوهرت وخانوادش نیان این دردمه انقدردرد رودلمه که خستگی توش گمه 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

آره درکت میکنم منم دردم کارنیست دردم حمایته دردم تنهاییه دردم دست نوازشگره وگرنه هیچ آدمی ازکارکردن ...

دقیقا.دقیقا حرف دلمو زدی

میدونی جوون تر که بودم انقدر سختم نبود انگار دارم بی طاقت میشم  حس کلافگی دارم هم‌میخوام‌پیششون باشم هم دلخورم میخوام‌نباشم 

معمولا بهش فکر نمیکنم ولی گاهی واقعا اذیت میشم.الان هر دو بچه هام مریضن بزرگه نه سالشه و کوچبکه یک س ...

ممال من ۳ سال با هم اختلاف دارن، برای بچه ی اولم مادرم ۳ روز اومد برای دومی هیچی. بعد با یه ۴ ساله و ۱ ساله مهاجرت کردم، شهرمون سرد بود، پول مهد و اینا هم نداشتیم. یعنی تا سالها حتی یک ساعت از بچه ها جدا نبودم.  سخت گذشت ولی الان خیلی راضی ام، بچه هام به تربیت خودم بزرگ شدن، ساعتی که دوست داشتم خوابوندمشون، غذایی که صلاح دونستم دادم، بدون دخالت بقیه. 

الان روزای سختیه ولی نوزادت بزرگتر که بشه حالت خوب می شه، لذتشونو می بری. سعی کن برای خودت خوشی های کوچولو تدارک ببینی. یه پادکست گوش بدی، ده دقیقه در ارامش یه قهوه بخوری. اگر امکانش هست صبح زود یا یه وقتی که همسرت هست بری باشگاه، حتی نیم ساعت

دقیقا.دقیقا حرف دلمو زدی میدونی جوون تر که بودم انقدر سختم نبود انگار دارم بی طاقت میشم  حس کل ...

میفهممت دقیقا ولی فقط میشه گذشت وگذشت ازاین روزا خدای منو وشمام بزرگه قبلا انقدرشوهرم برام ارزش قائل بود بعددیدن رقتارخانوادم اونم دیگه بی ارزشم میکنه حس میکنم میگه اینکه خانوادش اینجوری میکنن چرا من ارزشی قائل باشم ولی مطمئنم این روزام میگذره تموم میشه 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

میفهممت دقیقا ولی فقط میشه گذشت وگذشت ازاین روزا خدای منو وشمام بزرگه قبلا انقدرشوهرم برام ارزش قائل ...

تنها شانسی که من اوردم شعور و شخصیت همسرمه یعنی خدا برام‌جبران کرده ولی خب از لحاظ کمک اصلا نمیرسه بنده خدا خیلی سر خودشو‌ شلوغ کرده که بچه ها تو رفاه باشن .بعدم‌همسر که جای مادر رو‌نمیتونه بگیره