2777
2789
عنوان

خواهرشوهرمو زدم خیلی عصبیم بیاین

2284 بازدید | 40 پست

بچه ها امشب دعوت بودیم خونه مادرشوهرم 

مهمون داشتن بعدا من داشتم ظرف می‌شستم 

یه پسر بچه ۱۰ ساله داره خیلی بی تربیت و شیطونه ادب نداره اصلا افتاده بود با بچه های فامیل میومد هی شال منو می‌کشید شالم میفتاد دستمم بند ظرف بود 

۴.۵ بار بهش تذکر دادم هی می‌خندید مسخره میکرد تا دیگه یهو قاطی کردم یدونه زدم پشتش آرومم زدم گفتم گمشو دیگه بعدا رفته بود گریه کرده یود مادرشو آورده بود اونم اومد داد بیداد کرد گفت چرا بچمو زدی منو هول داد منم دیگه رد دادم جلو جمع زدم هم اون زد هم من 

به قدری عصبی بودم دیگه هیچی جلو چشم نبود‌

الان مادر شوهرم میگه دیگه نیا خونه من 

کثافت افریتع نمیبینه دختر سلیطشو خیلی عصبیم منم میخوام قطع رابطه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی خدا 

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤