2777
2789

هنوز باورم نمیشه چه جوری اون روزا رو گذروندم با خیانت شوهرم با زن بابای زندانی فراریش تهدیدای خواهرش و حمله به من خلع ید زدنای شوهره و کتک زدن و فحاشی جلوی همسایه ها تو کوچه و پرت کردنم از پله ها و شکستن پاهامم و تهدید به مرگ بارها و بارها و شکایت دروغین علیه من یعنی تموم داره میشه خدایاا😭😭 چقدر بدبختی کشیدمم چقدر پول مفت و الکی دادم وکیلام و هیچ کاریی برام نکردن  الهی روز خوش نبینن شوهره و زن  باباش ارزو و خواهرشوهره هیچ وقت نمیبخشمشون😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مردم سختی کشیدن

خدا صبرت بده عزیزم

خوشحالم که حالت از اون موقع بهتره

ممنونم که قویی بودی و تحمل کردی 🙂

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

الان چه طوری ؟ انشالله آرامش به زندگیت برگرده

الانم دارم رو خودم کار میکنم مثلا بهتر بشممم ولی همش یادش می افتم یاد بلاهایی که سرم اورده چطور تونست اینکارها رو بکنه 

چقدر مردم سختی کشیدن خدا صبرت بده عزیزم خوشحالم که حالت از اون موقع بهتره ممنونم که قویی بودی و ت ...

ممنون عزیزمم دعا کن بتونممم دوباره مثل اولم بشمم 

خیلی افسرده شدم حتی تمرکز ندارم سرکار برم خیلی لطمه خوردم از کسی که سالهاا زندگیمو حرومش کرده بودم از بچه دار شدن گذشتم و ارزو بگور بردم و ..من خیلی مقاومت کردم بردم خدا رو هزار بار شکر ولییی خیلی از لحاظ روحی اسیب دیدم همش یادم به کاراش می افته گریه میکنمم واقعا چطور تونست بخاطره اون اینکارا رو با من کنه

به گذشته فکر نکن ازش عبرت بگیر  به آینده فکر کن عزیزم

دقیقااا عبرت گرفتم به هیچ مردی و هیچ زنی اعتماد صد درصد نکنم 

اون زن باباهه از راه دوستی وارد خونه من شد و زندگیمو نابود کرد شوهره هم منو فروخت یادم نمیره رو ایفون گذاشته بود با زنه صحبت میکرد به من میکفت از زندگی منو ارزو تو برو بیرون صداهاشونو دارم  هنوز 😢

الانم دارم رو خودم کار میکنم مثلا بهتر بشممم ولی همش یادش می افتم یاد بلاهایی که سرم اورده چطور تونس ...

چه طوری ندارن 

بد شدن تو این دورو زمونه راحته خوب بودنه که سخته عزیزم 

غصه نخور 

خودتو به خدا نزدیک کن خدا جای همه رو پر می‌کنه نمازاتو بخون همیشه نماز اول وقت معجزه می‌کنه 

همیشه با خدا حرف بزن به امام ها توسل کن باور کن هر چی از لحاظ معنوی بالاتر بری حالت بهتره