2777
2789
منوهاش متفاوته سه تا منو دیس پرس دارن، سه تا هم سلف سرویس ما ۶ ماه قبل منو دومش رو با موارد اضافه ...

میشه نفری یک ملیون و دویست

به نظرت ارزون گرفتی؟ 😕

خیلی گرونه چه خبره 

💍♥ i said yes 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه نفری یک ملیون و دویست به نظرت ارزون گرفتی؟ 😕 خیلی گرونه چه خبره 

فوق العاده مراسممون مجلل و معرکه بود

میتونید منو اولش رو انتخاب کنید

ما کل سالن رو دادیم گل آرایی کرد

دم در ورودی، راه پله ها، کلی جام گل، ورودی خانم ها و آقایون، جایگاه عروس و داماد توی هر دو طبقه،روی میز ها و ....

و آتلیه خود سالن هم آخرین منو رو برداشتیم

دیگه بیشترین قیمت ها رو گرفتیم شد این مبلغ

و واقعا معرکه بود

قیمت منو های اولش ۱/۳ تا نصف این مبلغ میشه

همینو موندم که از تعداد مهمونا کم کنم تنوع غذا و کیفیت ببرم بالا یا برعکس….بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ نفر (۱۰۰ خ ...

ببین ما چند وقت پیش ها رفتیم باغ اناهل تو احمد اباد مستوفی

سالن شیک و به روزی داره

قیمت هاشم بد نیست

💍♥ i said yes 

ببین ما چند وقت پیش ها رفتیم باغ اناهل تو احمد اباد مستوفی سالن شیک و به روزی داره قیمت هاشم بد نی ...

سلام عزیزدلم خیلیییی از پیشنهادت ممنونم امروز رفتیم آناهل خداروشکر اوکی شد و قرارداد بستیم😍امیدوارم تا مراسم مشکلی پیش میاد فقط چون پدرم حالشون خیلی بده🥺انشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده دوست مهربونم😘

فقط غذا های اون شب که شما رفتین چی بود و کیفیتش چطور بود؟

کیفیتش متوسط بود نسبت به تالاری ک مادرم تو آهنگ رفته بود

ولی غذا خوب بود پذیرایی عالی

فقط شام دیر دادن ساعت ۱۱ شام دادن چون عروسی تا پاسی از شب بود

💍♥ i said yes