حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه ی این مواد شیمیایی گرون قیمت رو بذار کنار،فقط زاج سفید ،پودر کن، بذار تو قوطی تو حموم،حمومت که تمام شد انگشت خیستو بزن تو پودر بمال زیر بغلت بعدم بیا بیرون،تا چند روز بو نمیگیری
سینره واقعاااا من راضیم برای منی ک زیاد غرق میکنم جواب بوده
و اینکه زودهم زیربغل خشک میش ،عطراگین مای شون رکسونا امبرلا کامان اینا ی ذره دیرتر خشک مبشن برا من ک اینطوره خشک منظورم جذب شدنه
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
من شون دارم راضیم از هیچ مامی مثل این راضی نبود فکنم به سازگاری بدن مونده
حتما همینطوره
برا من اصلاخوب نبود نمیزدم بهتربود🤣من قصد خراب کردن هیچ برندی رو ندارم نظر شخصیمو گفتم ممکن ی نفر خیلیم راضی باشه
من آمبرلا . و کامان میزدم قبلاها،احساس میکنم تاثیری هم رو سفیدی زیر بغلم داشتن،اما یهو خیلی گرون شدن و اینکه برای من اولویت جذب سریعش ک این مورد رو سینره ترجیحمنه