2777
2789
ننیوا  عطر آگین

عطراگینم خوبه ولی زیادی معطر،وعطرش زود میره

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام رو هم باید تمدید کرد دگ گلم،من برم جایی مهمونی اینا وسطا میرم سرویس تمدید میکنم اگر نیاز باش ما ...

من شون دارم راضیم 

از هیچ مامی مثل این راضی نبود 

فکنم به سازگاری بدن مونده

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

سینره واقعاااا من راضیم برای منی ک زیاد غرق میکنم جواب بوده

و اینکه زودهم زیربغل خشک میش ،عطراگین مای شون رکسونا امبرلا کامان اینا ی ذره دیرتر خشک مبشن برا من ک اینطوره خشک منظورم جذب شدنه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
همه ی این مواد شیمیایی گرون قیمت رو بذار کنار،فقط زاج سفید ،پودر کن، بذار تو قوطی تو حموم،حمومت که ت ...

ضرر نداره؟غدد لنفاوی و این داستانا

جلوی تعریق و میگیره یا فقط بوی بد؟

من شون دارم راضیم  از هیچ مامی مثل این راضی نبود  فکنم به سازگاری بدن مونده

حتما همینطوره

برا من اصلاخوب نبود نمیزدم بهتربود🤣من قصد خراب کردن هیچ برندی رو ندارم نظر شخصیمو گفتم ممکن ی نفر خیلیم راضی باشه

من آمبرلا . و کامان میزدم قبلاها،احساس میکنم تاثیری هم رو سفیدی زیر بغلم داشتن،اما یهو خیلی گرون شدن و اینکه برای من اولویت جذب سریعش ک این مورد رو سینره ترجیح‌منه