2777
2789

ببخشید هی میزارم میخام تاپیکم دیده بشه بدونم بخاطر چیه مشکلم ورم بعد از قرص قرص اورژانسی طبیعیه؟من ۴فروردین خوردم ۵روز بعدش خونریزی شدید گرفتم و اینکه رابطمم لاپایی بود و منی ريخته شد سمت واژنم بلافاصله تنسی ۱.۵ خوردم و فرداش هم دوتا ۰.۷۵خوردم الان ورم کرده شکم تا رحمم و پریودمم عقب افتاده تا آخر فروردین باید می‌شدم ک نشدم شنبه هفته پیش ۲۱ روز بعد اون رابطه بتاتیتر دادم ۲بود و هفته قبلشم ۱۶روز بعد رابطه بتام بازم منفی بود و ۲بود خیلی میترسم دعا کنید چن روز پيشم ترشح قهوه ای اومد ولی رنگشون متفاوت بود گفتن بخاطر قرصه و اینکه دو الی سه روز تک و توک اومد قط شد

حامله باشم بدبخت میشم 😭

بابا حامله نیستی از بس قرص خوردی کلا همه چی رو ریختی به هم

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر زنان یا بهداشت واقعا سخته بخوای بفهمی من متاهلم چندبار جلوگیری نکردم باردار نشدم چون تخمک گ ...

چیو بفهمم،خیلی نگرانم بتا ام دادم منفی بود نمیدونم چمه😭

برو دکتر زنان یا بهداشت واقعا سخته بخوای بفهمی من متاهلم چندبار جلوگیری نکردم باردار نشدم چون تخمک گ ...

من اون رابطه لاپایی ک داشتم روز ۶یا ۷پریودم بود و کامل پاک نشده بودم

چیو بفهمم،خیلی نگرانم بتا ام دادم منفی بود نمیدونم چمه😭

احتمالا هورمون هات بهم ربخته اما همین قرص اورزانسی هم دوبار در سال مجازه خوردنش دور از جونت سرطان رحم و بارداری خارج از رحم اتفاق میفته مراقب باش . 

احتمالا هورمون هات بهم ربخته اما همین قرص اورزانسی هم دوبار در سال مجازه خوردنش دور از جونت سرطان رح ...

اگ بارداری خارج از رحم بود خونریزی میگرفتم و اینکه منم اولین بارم بود و متاسفانه بلافاصله یدونه ۱.۵ خوردم فرداشم دوتا ۰.۷۵ خوردم بعد حالا گفتن ممکنه کیست داشته باشی یا اینکه دیواره رحمت ممکنه ضخیم شده باشه ممکنه ورم بخاطر اون باشه گفتن و یا حتی ممکنه بخاطر قرص باشه درکل بدنم بدجور بهم ریخته علاوه بر رحم رو همه جا انگار تاثیر داره