2777
2789
عنوان

بنظرتون میخواد برگرده؟

158 بازدید | 19 پست

من پارسال نامزد کردم ولی خود پسر بهم زد.

بعداز یه سال الان چندبار تاحالا پیام داده میخوام ببینمت، بنظرتون میخواد برگرده؟ یا همینجوری میخواد همو ببینیم؟بدم نمیاد ببینمش، ولی نمیخوام برگردم چون سر رفتنش خیلی اذیت شدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نمی‌خوای بر کردی چرا میخوای ببینیش بهش بگو چرا میخوای ببینیم بهم بگو وگرنه دلیلی ندارم بیام خود ...

میدونی میخوام ببینمش که بهم ثابت بشه دیگه اونی نیست که دوسش داشتم و زیادی عشقشو برا خودم بزرگ کردم.

خب بنظرت میخواد برگرده یا دلیل دیگه ای داره واس دیدنم؟

بنظرم اون دورش خلوت شد میخام فعلا باتو سرگرم باشه یا هرچیزی هست عشق نیست نرو و جوابشم تو خودت داری میگی بخاطرش اذیت شدی پس دوباره خودتو عذاب نده 

از توی کامنت های پیجش فهمیدم دوست دختر داره، وقتی باکسیه چرا بخواد برگرده؟

شاید اون فقط واسه تفریحه ولی به احتمال قوی اول میخواد ببینه شما دوباره باهاش اوکی میشی بعدا با دختره کات کنه که نه سیخ بسوزه نه کباب ولی معلومه مودیه به نظرم محلش نده

گوه به چهره اش بیاد اونی که رفته پشت پا بهت زده انتخاب کرده کنارت نباشه چرا میخوای باشه چراببینیش یا ...

دقیقا یادم به اون روزای سختی که داشتم میوفته مصمم تر میشم که برنگردم