2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

من چن ماهه مثلا بعد پریودی ک رابطه با کاندوم بدون حتی یزره بی کاندومی توهم برمیداشتم یدونه ال دی میخوردم خب
بعد یه هفته دوباره پریود میشدم یعنی دوبار پریود درماه

ولی این ماه انگار من ۴فروردین پریود شدم بعد تموم شدن پریودیم رابطه داشتم به خودم غلبه کردم و قرص نخوردم گفتم دیگ نخورم ضرر داره

طبق ماه های پیش و اینک بر حسب دوبار پریودی باید ۲۰ فروردین دوباره میشدم

ک هنوز نشدم نمیدونم علتش همون قرصه هس ک این ماه نخوردم و داره تنظیم میشه

اینم بگم ک رابطه کاملا با کاندوم بوده میترسم موقع... اسپرم ها رد شده باشن از بالای کاندوم
من حامله ام بنظرتون یا نه؟

اگه با کاندوم بوده که امکان بارداری نیست مگر اینکه مایع منی از کاندوم زده باشه بیرون

به گفته همسرم کامل داخل نبوده و زود کشیده بیرون اما من ایندفه حواسم نبود ببینم راس میگه یا نه کاندومم همیشه بعد رابطه چک میکنم ک پاره نباشه

من چن ماهه مثلا بعد پریودی ک رابطه با کاندوم بدون حتی یزره بی کاندومی توهم برمیداشتم یدونه ال دی میخ ...

ی بی بی چک بزن حتما 

و اینکه قرص ال دی باید مرتب مصرف بشه یعنی هرشب یک عدد تا 21 روز 

بعد اون چهار الی هفت روز دیگه پریود میشی

ی بی بی چک بزن حتما  و اینکه قرص ال دی باید مرتب مصرف بشه یعنی هرشب یک عدد تا 21 روز  بع ...

خب الان تایم بیبی چک زدن هس؟ ینی نظرتون این نیس، چون این ماه قرص نخوردم داره تنظیم میشه و همون ماهی یبار میخاد بشه اگ ماهی یبار باشه ک ۴ فروردین بودم پس باید ۴ اردیبهشت باشم. 

خب الان تایم بیبی چک زدن هس؟ ینی نظرتون این نیس، چون این ماه قرص نخوردم داره تنظیم میشه و همون ماهی ...

تایم بیبی یک هفته بعد از پریود نشدن هست ... ولی خب قرص نخوردن هم چون دارای هورمونه روی پریودی اثر داره و جلو و عقب میکنه...