2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب صددرصد همیشه زیباتری وجود داره من که نگفتم زیباترینه

به نظر منم زیبا بودن واقعا . نمی دونم بسریا کلا هیچی به نظرشون قشنگ نیست  . ولی به نظر من واقعا زیبا بودن ایشون

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

به نظر منم زیبا بودن واقعا . نمی دونم بسریا کلا هیچی به نظرشون قشنگ نیست    . ولی به نظر م ...

دقیقا

توهین نشه ولی حالا کاش همین یه سریا خودشون خوشگل باشند😂🤦🏻‍♀️ جدی تجربه بهم یادآوری ثابت کرده طرف هر چقدر زشت تر سخت پسند تر

دقیقا توهین نشه ولی حالا کاش همین یه سریا خودشون خوشگل باشند😂🤦🏻‍♀️ جدی تجربه بهم یادآوری ثابت کر ...

یادآوری چیه اون وسط 🤦🏻‍♀️ امان از این کیبورد

دقیقا توهین نشه ولی حالا کاش همین یه سریا خودشون خوشگل باشند😂🤦🏻‍♀️ جدی تجربه بهم یادآوری ثابت کر ...

از نظرمنم قیافشون قشنگ و ناز بود یسریا ایرادات بنی اسرائیلی میگیرن 😂

جاریه من یعنی رو زیبااااااترین دختر هم هزارتا عیب و ایراد میزاره خودشم بسیار معمولی

بلی . اتفاقا یه ضرب المثل هست که میگه میمون هر چه زشت تر بازیش بیشتر . منم کاملا با تجربه شما موافقم

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

از نظرمنم قیافشون قشنگ و ناز بود یسریا ایرادات بنی اسرائیلی میگیرن 😂 جاریه من یعنی رو زیبااااااتری ...

دقیقا همینه😂

همه برا خودشون ایراد دارن

بعضیا خیلی بی منطق دنبال کسی ان که هیچ نقصی نداشته باشه درحالیکه خودشون...