2777
2789

هرکی یه خونه داره با این ودیعه ها و اجاره هایی که میزارن انگار تصمیم دارن یه خونه دیگه بخرن باهاش ....میخوان کل زندگیشون رو رواج بدن 

تازه خونه ای که حاشیه ی شهر هست رو با اعتماد به نفس قیمتش رو گذاشتن اون خونه ای که نمیگم بالا ولی مرکز شهره یعنی دلم میخاد زنگ بزنم دعوا کنم با اینا

آقا رحمی مروتی

سرقراداد یه قرونم راه نمیان با مستاجر

هعییی

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به اونا نداره . اوضاع اقتصادی اینطوریه . اگر ثبات باشه اونا هم گرون نمی کنن و راه میان . وقتی هر ثانیه ارزش پول داره کمتر میشه اونا هم باید به فکر سرمایه و آیندشون باشن .

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

💔💔💔اره دقیقا.

اینجا یه خونه دربه داغون رو با یه قیمت بالا میدن کرایه ،

حامی سفت وسخت محیط زیست🌱خواهش میکنم طبیعت رو تمیز نگه دارین و زباله توی خیابان نریزید.کشورهای اروپایی به همین دلیل تمیزن.چون مردمشون رعایت میکنن.🥰....خدایااا ازت خواهش میکنم کمکم کن،نمازهام هرگز قضا نشه.حامی شدید زبان پارسی🇮🇷

اون تقصیری نداره. موادو مصالح ساختمان گرونه. اونم زحمت کشیده یه خونه خریده حالا میخوادسود کنه. هر مستاجری پا میشه کلی به خونه خسارت میزنه.

مشکل ازجای دیگه است. واسه اونا غر بزن. واسه دلار ۶۵تومنی

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

خب آخه بعضیا حق داره عزیزم . من خودم ۳ سال پیش ۳۰ تومن دادم کابینت درجه یک زدم . شوفاژ گذاشتم و کلی به خونه رسیدم . بخدا با بدبختی به سر و روی خونه رسیدیم . بعد طرف اومده میخواد ۳ تومن اجاره کنه