2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 23 پست
ن عزیزم منم 25سالمه تازه یک هفتس فهمیدم و درمان رو شرو کردم تازه دوماهم هس پریود نشدم

ای بابا

چی دارو میخوری

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار میکنید؟  من دکتر بهم قرص ال دی داد یه بستشو خوردم به شدت اعصابمو بهم میریخت

من خودم شروع کردم ب اصلاح سبک قندو شکر مواد نگهدارنده و حذف کردم و روغن زیتون و مواد طبیعی مصرف میکنم دارم وزن کم میکنم تو این چن روز دوکیلو کم کردم و دارو هم دکتر متفورمین ابواست و دوفاستون داده و امپول زدم ک پریود شم متاسفانه الان چهاروز گذشته و نشدم

من خودم شروع کردم ب اصلاح سبک قندو شکر مواد نگهدارنده و حذف کردم و روغن زیتون و مواد طبیعی مصرف میکن ...

من خیلییی دیر به دیر پریود میشم وزنمم کمه جا داره بیشتر بشم قند اینام خیلی مصرف نمیکنم 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
من خیلییی دیر به دیر پریود میشم وزنمم کمه جا داره بیشتر بشم قند اینام خیلی مصرف نمیکنم 

من چن ماه ب اندازع ده روز تاخیر داشتم ولی الان دوماهه ک نشدم رفتم دکتر و متوجه تنبلی شدم دعام کنید ک زودی مامان بشم😍اگ از کارایی ک کردم نتیجه گرفتم تاپیک میزنم ک بقیه استفاده کنن

من چن ماه ب اندازع ده روز تاخیر داشتم ولی الان دوماهه ک نشدم رفتم دکتر و متوجه تنبلی شدم دعام کنید ک ...

هروقت تاپیک زدی منو تگ کن لطفا

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

من چن ماه ب اندازع ده روز تاخیر داشتم ولی الان دوماهه ک نشدم رفتم دکتر و متوجه تنبلی شدم دعام کنید ک ...

عزیزمم امیدوارم هرچه زودتر مادر بشی 

مرسی گل♥️

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...