2777
2789
عنوان

بچه هالطفا بیاین نظر بدید

216 بازدید | 14 پست

سلام من عضو جدید هستم ولی حدودا سه ساله که خواننده خاموشم ده ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم بخاطر اتفاقهایی که تو زندگیم افتاده به شوهرم شک دارم الان یه چندسالی هست چیزی ازش ندیدم دیشب باهام درد و دل کرد گفت از بدبینی ها و شک کردنات خسته شدم گفت چرا به فکر زندگیمون نیستی من یه اشتباهایی کردم ولی از وقتی بچه دار شدیم هیچ خطایی نکردم 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

چه جوری رفتار کنم وقتی میره بیرون هزار بار بهش زنگ میزنم چکش میکنم ببینم کجاست با کیه خودمم خسته شدم ولی نمیتونم این عادتمو ترک کنم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مشاور صحبت کن به نظرم.

باید بهتون تکنیک هایی رو یاد بده که به احساساتتون غلبه کنین و تصمیمات عاقلانه بگیرین.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

نمیذارم تنهایی جایی بره فقط سرکار تنها هست بقیه جاها خودم همراشم دلم براش میسوزه ولی از یه طرفم میگه تقصیر خودشه خودش دیوار اعتمادمو تخریب کرد 

بد بين نباش مراقبش باش اما طوري ك تابلو نباشه اينجوري هم خودت راحت تر ميشي هم شوهرت فك ميكنه بهش اعتماد كردي 

❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️

مشاور رفتم ولی یه مدت تونستم خودمو کنترل کنم بعدش دوباره روز از نو   

عزیزم به این فک کن که شک نابود کننده عشقه

جایی که شک باشه عشق وجودنداره وازبین میره.من گاهی افکاربدسراغم میان اما سعی میکنم کنترلش کنم چون میدونم دلیلی برای خیانت وجودنداره.البته تجربه تلخی هم ندارم

شماهم روی اعتماد بنفس و رفتارات کارکن.اگه رفتارات نرمال وخوب باشن واعتماد بنفس داشته باشی باورمیکنی ک برای همسرت خوب وکافی هستی.وقتی شک میکنی داری اینو به همسرت القا میکنی ک من انتظار خیانت رو ازتو دارم ک شک کردم.عواقب بدی داره.سعی کن اعتمادکنی و این رو به همسرت هم بفهمونی ک اعتماد داری.

گر به هم اویزیم...مادو سرگشته تنها چون موج،به پناهی ک تومیجویی خواهیم رسید.اندر ان لحظه جادویی اوج

عزیزم به این فک کن که شک نابود کننده عشقه جایی که شک باشه عشق وجودنداره وازبین میره.من گاهی افکاربد ...

ممنون عزیزم خیلی رو خودم کار میکنم که حداقل بهش زنگ نزنم وقتی نیست ولی نمیتونم غلبه کنم

اعتماد به یه دوست زندگیمو نابود کرد 

متاسفم برای تجربه تلخی ک داشتی

اما نباید این تجربه رو تموم زندگیت سایه بنداره

گر به هم اویزیم...مادو سرگشته تنها چون موج،به پناهی ک تومیجویی خواهیم رسید.اندر ان لحظه جادویی اوج

با بی اعتمادی، مجوز میدی بهش که دوباره خیانتش رو تکرار کنه.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

باید از فردا تصمیم قطعیمو بگیرم همه این چیزایی رو که گفتید هزار بار به خودم گفتم ولی انگار دلم میخاد یکی نصیحتم کنه یه تلنگر بهم بزنه