2777
2789
عنوان

تولد شهید ابراهیم هادی ✨🤲

236 بازدید | 42 پست

می‌خوام به نیت سیدالشهدا و تمامی شهدا و شهید ابراهیم هادی صلوات بفرستم و زیارت عاشورا بخونم.

اسمتون یا حاجتتون رو بگید به یادتون باشم🤲✨❤️

ان شاالله حاجت روا بشید و عاقبت به خیر ✨🤲❤️

اگر لایق دونستید من رو هم دعا کنید ممنونم🤲❤️🙏

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ممنون عزیزم

التماس دعا

ان شاءالله حاجت روا بشی 🌹

داوود رقّی می‌گوید: من محضر امام صادق علیه‌السلام مشرف بودم. حضرت، آب طلب کردند و همین که آب را نوشیدند دیدم امام منقلب شد و حالت گریه پیدا کرد و دو چشم مبارکش پر از اشک شد.سپس به من فرمودند: ای داوود خدا لعنت کند قاتل حسین را.بنده‌ای نیست که آب بنوشد و حسین علیه‌السلام را یاد نموده و قاتلش را لعنت کند مگر اینکه خدا صدهزار حسنه برایش می‌نویسد و صدهزار گناه از سیئات او را پاک می‌کند و او را صد هزار درجه معنوی بالا می‌برد و با این عمل گویی او صد هزار برده را آزاد کرده و خدای متعال روز قیامت او را با دلی شاد و آرام محشور می‌کند...                                                                                                           ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                      ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                    ⁦❤️⁩ صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول باشه برا خودم خانواده ام دعا کن مرسی ازت منم برات آیه الکرسی میخونم💙

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

برای بابام امیرعلی دعا کن مشکلات مالی و دادگاهیش حل شه

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

دعا کن خدا خودش کمکمون کنه بدهی هامونو بدیم 

یه کسب و کار حلال و پر روزی هم قسمت همسرم بشه 

دعا کن خدا آبروی خودمو خواهرامو حفظ کنه 

ابرو مونو ب دست بنده هاش نده

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺