2777
2789
عنوان

اقااا این چقدررر خوبهههههههه

309 بازدید | 40 پست

سرخ کن بدون روغن بوش گرفتمم

انصافا عجب چیزیه:///

مخصوصاااا سیب زمینییی باهاش🥹

گفتم بگم بهتون چیز خوبیه😂

الان عکس جعبشو میزارم خاستین بخرین

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
جعبه رو میخوایم چیکار عکس سیب زمینی و بزار

😂😂😂👌🏻

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

والا من از نمایندگی گرفتم 

خودشون ک میگفتن ۷۸۰۰ تو بازاره

اما چون نمایندگین  ۴۵۸۰ دادن با ضمانت نامه

من فکر میکردم فیک باشه

اما الان نزدیک دو هفتس استفاده میکنم خداییش‌ خوبهه

جعبه رو میخوایم چیکار عکس سیب زمینی و بزار

اونو خوردم😂😂😂ایشالا سری بعد😂😂

منم سرخکن فیلیپس دارم و واقعا راضیم

اره کلا چیز خوبیه

منم خریدم فعلا استفاده نکردم میشه هرچی درموردش بلدیو بگی نکات و اینکه غذا و سیبزمینی چه طعمی میشه ب ...

بد نمیشه ..مثل سرخ توروغنم نمیشه ..برامهمون مناسب نیست ...برامصرف خانواده خوبه ..مرغ رو مزه دارمیکنم بعد میچینم روکاغذ روعنی ابلیمو اینارام باز بهش میزنم خوب میسه .‌سوسیس همبر اینارو خوبه