«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
اگه با تمام توانت تلاش کنی برای بهتر شدن اوضاع مطمئن باش خدا بی نتیجه نمیذاره
باید تا ته تهش ادامه بدی، کم نیاری وگرنه بی نتیجه می مونه
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
یا مثلا دیشب دااااغون بودم امروز خوشحاااال ( ۲ قطبی نیستما😶) خبرای خوب بلخره میرسه جدا توکل کن به خدا که اون اگه بسازه برات یجوری میسازه که خودت نمیتونستی
اگه با تمام توانت تلاش کنی برای بهتر شدن اوضاع مطمئن باش خدا بی نتیجه نمیذاره باید تا ته تهش ادامه ...
تلاش کردم یه هفته دیگه کنکورمه:) امیدوارم بشه
خیلی خسته ام
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
بله میاد برای من بعد دو سال اومد یا مثلا دیشب دااااغون بودم امروز خوشحاااال ( ۲ قطبی نیستما😶) خبر ...
ممنون از حرفای خوبت ❤
تلاش کردم یه هفته دیگه کنکورمه:) امیدوارم بشه خیلی خسته ام
هر چیزی که پیش بیاد بدون بهترینه، بسپار به دست خدا خودش برات هر چیزی که به صلاحته رو رقم میزنه
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
هر چیزی که پیش بیاد بدون بهترینه، بسپار به دست خدا خودش برات هر چیزی که به صلاحته رو رقم میزنه
ممنونم عزیزم ❤