2777
2789

هفتادو پنج درصد بافت ریه هاش تخریب شد ..عفونت کلیه داره ..سنگ کیسه صفراش بقدری بزرگه که هر آن ممکنه بترکه مثانه اش هم از واژنش یکم دراومده. .بردنش بیمارستان ده روز بستری بود گفتن جراحیش نمیکنیم ممکنه بمیره بیمارستانمون بدنام میشه الان مامانم میگه وقت دکتر بگیرم نمیدونم چه دکتری بگیرم کمکم کنید 

وا

بیمارستان‌ها این قدر آدم رو رو خطای پزشکی می‌کشند ککشون هم نمیگزه

البته شاید مامان بزرگ حال استیبل همون که باید باشه که بشه عمل کرد نداره

شاید باید بیمارستان رو عوض کرد این همه تصادفی پذیرش دارند روزانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هر بیماری باید ی دکتر ببرید مثلا دکتر ریه بعدش دکتر کلیه دکتر زنان برای کیسه صفرا دکتر جراح 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

خدا شفاشون بده الهی امین 

پدرشوهر منم حالش بده یه هفته است هی نبضش میره باز میاد 

ریه هاش اب اورده کبدش کلن نابوده دکتر گفته اسیت کبدیه 

براش دعا کنین ممنون

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 
برای هر بیماری باید ی دکتر ببرید مثلا دکتر ریه بعدش دکتر کلیه دکتر زنان برای کیسه صفرا دکتر جراح&nbs ...

دقیقا. همش کار یک دکتر نیست که اولویت بندی کنین اون مثانه و سنگ صفرا کمتر مهمه‌ اول ریه و عفونت کلیه متخصص ریه و متخصص کلیه جدا جدا باید ببری

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
دقیقا. همش کار یک دکتر نیست که اولویت بندی کنین اون مثانه و سنگ صفرا کمتر مهمه‌ اول ریه و عفونت کلیه ...

اره بیمارستانم میگه بردیم بی فایده بوده پس بهترین کار اینه اولویت بندی کنن برن مطب

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید