بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی وقته نماز نمیخونم خیلی وقته با خدا قهرم مگه نه دعات میکردم🥲
عزیزم این حرفو نگوووو مگ میشه آدم باخدا قهر باشه بقران توهم باخدا قهرباشی باز تو عزیزترین بنده ی خدااایی شاید روزگار باهات بد ساخته ولی اینو بدون اگ خدا نمیدیدت بهت نظر نمیکرد هیچ وق نمیتونستی از سر جاتم بلند بشی امیدت بخدا باشه کفر نگو خدا بزرگه
قبلا خیلی خیلی دوسش داشتم دی حدی که شبا از عشقش گریه میکردم ولی کم کم از بس اذیتم کردم و تنهام گذاشت از بس خوردم کرد و صدامو نشنید دیگه دور شدم ازش طوری که هیچ جوره نمیتونم برگردم من دوسش داشتم ولی اون هیچ وقت دوسم نداشت 😔
قبلا خیلی خیلی دوسش داشتم دی حدی که شبا از عشقش گریه میکردم ولی کم کم از بس اذیتم کردم و تنهام گذاشت ...
نمیگم خییییییییلی خداپرستم ن ن ولی عاشقه حکمتو کرمشم شاید امتحانی ک برات درنظر گرفته بزرگتراز حد تحملت بوده کم آوردی منم خیییییییلی کم میارم ولی تنها کسی ک دارم خداست هیچ کسو جز خدا ندارم وتنها کسم خداست انشالله خدا ب اندازه ی صبرو تحملون امتحانمون کنه