2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها خداست ک درمونه تمامه دردهاست       انشالله خدا دل هممونو آروووم کنه           مشکلت دردت خدایی نکرده بزرگتراز عظمته خدا ک نیس    پس با تمومه وجودت خدارو صدا بزن    مارو هم دعا کن   

عزیزم شما هم من رو دعا کنید لطفا منم دعاگوتون خواهم بود

حتما عزیزم

ان شاءالله بهترین و خیرترین برای همه مون اتفاق بیفته

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
خداکمکت کنه عزیزم رو نمازم واست دعا میکنم الان تو هم منو دعا کن که خسته ام

حتما عزیزم

ان شاءالله دل همه مون شاد بشه و در آرامش باشیم

تنها خداست ک درمونه تمامه دردهاست       انشالله خدا دل هممونو آروووم کنه     ...

بله درسته

باید همه مون به این جمله اعتقاد داشته باشیم که...خدا بزرگتر از درد های ماست رفیق   

خیلی وقته نماز نمیخونم خیلی وقته با خدا قهرم مگه نه دعات میکردم🥲

عزیزم  این حرفو نگوووو   مگ میشه آدم باخدا قهر باشه    بقران توهم باخدا قهرباشی باز تو عزیزترین بنده ی خدااایی     شاید روزگار باهات بد ساخته    ولی اینو بدون اگ خدا نمیدیدت  بهت نظر نمیکرد    هیچ وق نمیتونستی از سر جاتم بلند بشی     امیدت بخدا باشه   کفر نگو     خدا بزرگه  

خیلی وقته نماز نمیخونم خیلی وقته با خدا قهرم مگه نه دعات میکردم🥲

من خودم هم بعضی وقتها متاسفانه در نمازم کاهلی میکنم

اما آغوش خدا همیشه برای بنده هاش بازه

اگه دوست داشتی حداقل دو رکعت نماز بخون و برای خودت و همه مون دعا کن

عزیزم  این حرفو نگوووو   مگ میشه آدم باخدا قهر باشه    بقران توهم باخدا قهرباشی ...

قبلا خیلی خیلی دوسش داشتم دی حدی که شبا از عشقش گریه میکردم ولی کم کم از بس اذیتم کردم و تنهام گذاشت از بس خوردم کرد و صدامو نشنید دیگه دور شدم ازش طوری که هیچ جوره نمیتونم برگردم من دوسش داشتم ولی اون هیچ وقت دوسم نداشت 😔

قبلا خیلی خیلی دوسش داشتم دی حدی که شبا از عشقش گریه میکردم ولی کم کم از بس اذیتم کردم و تنهام گذاشت ...

نمیگم خییییییییلی خداپرستم  ن ن   ولی عاشقه حکمتو کرمشم     شاید امتحانی ک برات درنظر گرفته بزرگتراز حد تحملت بوده   کم آوردی         منم خیییییییلی کم میارم  ولی تنها کسی ک دارم خداست  هیچ کسو جز خدا ندارم   وتنها کسم خداست   انشالله خدا ب اندازه ی صبرو تحملون امتحانمون کنه