2777
2789

😐😐هی اصرار اصرار ..گفتم بابا من متاهلم چ گیری دادی ..گفت میدونم ...گفتم خوب مرض داری .گفت یهو دیدم خوشم ازت بوده چند بار دیدمت 

منم گفتم ی حالی ازت بگیرم تا عمر داری فراموش نکنی

گفتم مگه خودت خار مادر نداری ..گفت خاهشن ادب داشته باش فوش نده ..گفتم پس بهتره برید تا دهنم بیشتر ازین باز نشده..ی بار میگی آشنام منو میشناسی 

ی بار میگی نمیشناسی ..الان میگی میخام باهت دوست بشم ..اگه آشنا باشی برات بد میشه..خلاصه کلی فوشش دادم و آخر سر گفت متاسفم برات انگار با ی بچه ۵ ساله چت کردم  😐😐..زدم بلاکش کردم 

حس میکنم آشناس 🙁🙁..شوهرم نیست چون اون خواب بود 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت جواب اس هیچ غریبه ای رونده 

بزن بلاک کن در جا 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

درود🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

😘

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

آفرین

کار خیلی خوبی کردی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626