2777
2789
عنوان

خانما به خودکشی فکر میکنم

577 بازدید | 46 پست

دوستان من ۶ماه پیش تو سن ۴۳سالگی تصمیم گرفتم چشمم رو عمل کنم بعد رفتم شهرستان با دکتر مشورت کردم وگفت بهترین عمل برات انجام میدم اما الان هزارتا مشکل برام پیش اومده چندبار اومدم خودمو بکشم اما جرات ندارم ادم ضعیفی هم نبودم اما داغونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری عزیزم خسته شدی ولی همچی خوب و عالی پیش میره عملت به خیر و سلامتی میگذره و حال دلت خوب میشه 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

عزیزدلم نگران نباش اینقدر علم پیشرفت کرده که مطمعنم همه چی درست میشه پدر منم چشماشو‌ عمل کرده خداروشکر الان خیلی خوبه حالش اگه شرایطشو‌ داری دکتر چندجا‌ دیگه هم برو موفق باشیی😁

Always 🐢☘