2777
2789

سلام دوستان عزیزم 

من پوست چرب و مختلطی دارم که منافذم روی بینی و پیشانی و گونه هام افتضاح بودن موقع ارایش کلا سوراخ سوراخ باز میموندن واقعا سختم بود از اینکه مواد ارایشی سنگین رو تحمل کنم که پوستمو صاف نشون بده هزار جور مکافات داشت.بیشتر از ده تا دکتر و دهها مدل روتین و......کلی هزینه های سرسام آور

خلاصه جونم بهتون بگه واقعا راه حلشو پیدا کردم 

الان که دارم مینویسم پوستم شده صافه صاف منافذام بقدری بسته شدن که باور کنید یه ضدآفتاب ساده کاملا کفاف میده نیازی به پرایمر و کرم پودر ندارم.

دستگاه میکرودرم؟

اتو پوست؟

...؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داشتم 

سرم نیاسینامید زدم خوب شدن خداروشکر 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چجوری 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نه باباااااا اینا نیستن 

پس چی؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بگو عزیزم... 😶‍🌫️🫨🥵

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

بازم برمیگرده و نیاسینامید برندش خیلی سخت و قیمت نجومی داره نمیشه مداوم استفاده کرد

من سالی دو دوره سه ماهه استفاده میکنم راضیم 

برنمی‌گرده اگه روتین داشته باشی 

قیمتش هم بالاست ولی خب چون نتیجه میده خوبه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من سالی دو دوره سه ماهه استفاده میکنم راضیم  برنمی‌گرده اگه روتین داشته باشی  قیمتش هم ب ...

اره مواد شیمیایی زود جواب میدن ولی باید مداوم مصرف کرد مثلا من تقویت سریتا میزنم الان سه ساله میزنم قط نکردم

یه محصول کاملا خانگی و بدون هیچ عوارضی

این حاصل چند سال تلاش و امتحان کردن ده ها مدل روتین و محصوله

یک شاخه آلوورا 

سه عدد خیار پوست گرفته شده 

سه ق غ تخم کتان

یعنی معجزه میکنه هر کی انجام داد و نتیجه نداد هزینه محصولاتی که خریده رو تقبل میکنم.