2777
2789

نی نیم هنوز ۳ماهش نشده😐

جلوگیری طبیعی داشتم استرس بارداری گرفتم کی باید بی بی چک زد؟هنوز هم بعد زایمان پریود نشدم 🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پريود نميشين؟ من دو هفته لك بيني داشتم بعد خوب شدم ده روز بعدش پريود شدم كاملا به روال عادي

اخه شیر میدم به نی نی ۴۰روز لکه بینی داشتم بعدش قطع شد هنوز نشدم

خدا از دهنت بشنوه من ۲سال جلوگیری طبیعی کردم اتفاقی نیفتاد الان هی ادمو میترسونن که بدنت امادگیشو دا ...

نه بابا منم جلوگیریم طبیعیه اوایل ازدواج همش استرس داشتم زرت و زرت قرص اورژانسی میخوردم،که مشکل هورمونی پیدا کردم،کاش نمیخوردم قرص اورژانسی،الانم دوساله جلوگیری طبیعی و باردار نشدم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
اخه شیر میدم به نی نی ۴۰روز لکه بینی داشتم بعدش قطع شد هنوز نشدم

میخوای برو آزمایش بده خیالت راحت شه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
نه بابا منم جلوگیریم طبیعیه اوایل ازدواج همش استرس داشتم زرت و زرت قرص اورژانسی میخوردم،که مشکل هورم ...

منم ۲سال عقد با دل و جرات جلوگیری طبیعی کردم هیچی هم نشد بعد ازدواج با اولین اقدام باردار شدم .حالا دکترم میگه بدنت خیلی امادگی داره ولی من گوش نکردم🙄

منم ۲سال عقد با دل و جرات جلوگیری طبیعی کردم هیچی هم نشد بعد ازدواج با اولین اقدام باردار شدم .حالا ...

برو یه آزمایش خون بده تا خیالت راحت شه

دیگه هر وقت عشقت کشید یه بیبی بزن مثلا همین الان یکی بزن 😉

😅😅😅

الان؟میگن ادرار صبح باید باشه که!!

شوهرم خوابیده یه چیزی در وجودم ویلی ویلی میده برم بی بی چک قبلیمو که مثبت بود بیارم بترسونمش😂😂😂

منم بچه ام پنج ماهشه همش استرس داشتم نکنه باردار باشم رفتم آزمایش دادم منفی بود بعدش رفتم آمپول سه ماه زدم

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی