2777
2789
عنوان

کیا دوربین عکاسی دارن .....

55 بازدید | 9 پست

دوستان من یه مبلغی پول دارم و قصد دارم با اون یه دوربین عکاسی بخرم اما نه به عنوان وسیله کارم !!! اینطوری هم حافظه گوشیم پر نمیشه هم کیفیت عکسا خیییلی فکر کنم نسبت به موبایل بهتر باشه

میتونین کمک کنید و راهنمایی بدید چه مدل و مارکی از دوربین خوبه ؟

آخه من خودم زیاد از مدلها و مارکاشون +قیمتشون خبر ندارم 

ممنون 🌹

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

من داشتم نیکون p900 ولی فروختم چون اصلا استفاده نمیشد و سنگینم بود برا اینکه همه جا با خودم ببرم.

دوربین گوشیم خیلی باکیفیته و راحت ترم اینجوری

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

کائنن بخر  برو گوگل ببین اندازه پولت مثلان  بازار ترب چی هست

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کنون دارم اوایل که کیفیت گوشیا پایین بود استفاده میکردم ولی خیلی ساله داره خاک میخوره چون حوصله ندارم هی وصل کنم به لپ تام عکس جابجا کنم یا تو هر مسافرت و هرجایی یه دوربین سنگین با خودم حمل کنم. گوشی بهتره

کائنن بخر  برو گوگل ببین اندازه پولت مثلان  بازار ترب چی هست

آخه کیفیتشم واسم مهمه 

میتونم با پولش یه موبایل خوب بخرم 

اما خب میترسم پول بدم یه دوربین بخرم که به دردم نخوره و صرفا برای کسی کاربرد داشته باشه که عکاس حرفه‌ایه

من فقط برای عکس انداختن مثلا داخل   مسافرتی ، مهمونی ، تولد و طبیعت و اینجور چیزا می‌خوام 

دوربین ۲۵کمتر خوب نیس 

چقدر هزینه در نظر گرفتی تا بگم کدوم مدل

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

از فروشگاه نور نگار خرید کن یا توشهر مرکز استان نمایندگی دارد خدمات و لوازم جانبی دارد

از فروشگاه نور نگار خرید کن یا توشهر مرکز استان نمایندگی دارد خدمات و لوازم جانبی دارد

ممنونم عزیزم ♥️