2777
2789
عنوان

نايب گرفتن براي چله عاشورا

6826 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من از اين سايت با چله عاشورا به روش حق شناس آشنا شدم براي ليام پريوديم نايب ميخوام تورو خدا اگه اطلاعاتي دارين كمكم كنين كه بليد چيكار كنم كه چله ام خراب نشه

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

عزیزم یه گروه تل   گرام هست به نام نائبان صلواتی چله ایت الله حق شناس خانم ها برای هم در دوران پریود نائب میشن خواستی بگو ببرمت البته تو هم قول بده به دوستات کمک کنی وقتی اون ها نمیتونن بخونن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

عزیزم یه گروه تل   گرام هست به نام نائبان صلواتی چله ایت الله حق شناس خانم ها برای هم در دوران ...

عزيزم من كه حتما كمك ميكنم منتها من تل گرام ندارم متاسفانه راه ارتباطي ديگه وجود نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو تو سایت حق شناس ۱۱۰ البته به انگلیسی بنویس ببین اونجا نائب دارن تو کانالشون که برای بعضی ها دارن ...

مرسي عزيزم

حاجت روا شدها پیام 

تلفن۰۲۱۶۶۲۹۸۹۸۳

سوال در مورد چهله عاشورا

تماس ۳۰/ 10صبح الی ۳

سایت رسمی کانال عضو شوید

این را تو کانال زده بود زنگ بزن درباره نایب بگو چکار کنم دیگه همین کار را میتونستم بکنم برات

حاجت روا شدها پیام  تلفن۰۲۱۶۶۲۹۸۹۸۳ سوال در مورد چهله عاشورا تماس ۳۰/ 10صبح الی ۳ سای ...

مرسي عزيزم خيلي ماهي ايشالا به تك تك خواسته هات برسي و من بتونم نايب پيدا كنم

عزیزم برای هرروز میشه 20 هزارتومن نایبی که خودشون میگیرن. البته شاید فراموش کرده باشم اما همین حدود ...

كسي رونميشناسين كه نايب شه برام و منم روزي كه پريودم تموم شد براش بخونم آخه من توان دو بار در روز خوندنو دارم

میشه من و ببرید تو اون گروه

لیالی:
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

با سلام
جهت گرفتن نائب صلواتی چله زیارت عاشورا به روش ایت الله عبدالکریم حق شناس

فقط بانوان گرامی وارد لینک زیر گردند 👇👇👇👇👇❌❌

https://t.me/joinchat/Bd2EjkOaGf80pHAIG20fPQ
این چله توسط  ایت الله عبدالکریم حق شناس  که یکی ازاولیا خداست نقل شده که این چله حاجت روایی بالایی داره البته باید شرایط ان بخوبی مراعات کنید انهم ترک گناه ومراقبه است که بواسطه صاحب الزمان به  اولیاخدا سفارش شده است📢📢

🌟دراین گروه برای شما خانمهای عزیز دردوران عذرشرعی برایتان نایب صلواتی گرفته میشود تاچله شما کامل شود  باوارد شدن به این گروه دیگه برای گرفتن نایب مشکل نخواهید داشت  
جهت گرفتن نایب صلواتی وارد لینک بشوید
حاجت روا و عاقبت بخیر
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم یه گروه تل   گرام هست به نام نائبان صلواتی چله ایت الله حق شناس خانم ها برای هم در دوران ...

سلام عزیزم میشه اگر هنوز اون کانال را دارید به من بدین ممنون

خدایا برای همه حاجت روایی آرزو میکنم.آمین