2777
2789
عنوان

بنظرتون نگران باشم؟

249 بازدید | 26 پست

سلام بهتون

من امروز داشتم پیشونیمو وکس میکردم، یه مقدار موم ریخت روی ابروم حالا انگاری یه تیکع های کوچولو کنده شده

بنظرتون در میاد؟ بعد از چند وقت اوکی میشه؟

منم ابرومو تیغ میزد وسطش پر میشد

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این خیلی قسمت های کوچولوییه یه طوریه انگار خالی شده

عب نداره تقویت‌شده کن اوکی میشه

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
ببین این خیلی کوچولوعه خیلی، یه قسمت های کوچیک ابرومه بتطرت تا ماه اینده دراومده؟

موهات رشدش جطوره؟ من یبار از دسپم در رفت تاج ابرومو زیاد برداشتم سه ماه طول کشید کامل پر شه  من رشد موهام کمه 

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
موهات رشدش جطوره؟ من یبار از دسپم در رفت تاج ابرومو زیاد برداشتم سه ماه طول کشید کامل پر شه  من ...

ببین من دو هفته پیش رفتم آرایشگاه اصلاح کامل با وکس و بند داشتم الان بعد دو هفته دوباره  پیشونیم و زیر ابروم در اومد من ۱۹ ام رفتم امروز هم این اتفاق افتاد