2777
2789

سلام 

میشه هر نکته ای بلدین بگین چند بار رد شدین چرا رد شدین 

خیلی استرس دارم 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار اول قبول شدم . ولی جالبه بدونی توی همون بار اول هم خاموش کردم هم یادم رفت راهنما بزنم .حالا چرا قبول شدم؟ چون استرس نداشتم خودمو نباختم.وقتی ماشین خاموش شد سریع روشن کردم ادامه دادم منتظر حرف افسر نشدم 

رد نشدم

کمربند ..چک‌کردن آینه..استرس نداشتن..حواست باشه کجا بهت استپ میده ممکنه جای ممنوع بگه بمون تا تستت کنه..راهنما بزن هر طرفی میری

بجز اینا دیگه فقط دس فرمونت خوب باشه اوکیه

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
بار اول قبول شدم  فقط استرس نداشته باسی قبولی

من همین الان دارم میمیرم از استرس نمی‌دونم چرا 

میشه بگید چیکار کردین چی ازتون خواستن

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

من بار اول قبول شدم دوبلم خیلی خوب دراومد افسر گفت اولین نفری از صبح اینقدر دقیق رفتی به نظرم اعتماد به نفس خیلی مهمه من خودمو گم نکردم یجور نشون دادم انگار خیلی استادم ، خیلیارو دیدم دست فرمونشون خوب بود ولی استرس باعث شد خراب کنن

برای یک زندگی معمولی 🖤

منم دوشنبه دارم یه بار رد شدم🥲

چرا 

پارک دوبلم خوب نبود

من الان بهش فکر میکنم انگار هیچی بلد نیستم 

من همین الان دارم میمیرم از استرس نمی‌دونم چرا  میشه بگید چیکار کردین چی ازتون خواستن

یدونه پروپرانول 10 از داروخونه بخر یکساعت مونده به ازمون بخور اصلا دست و پاتو گم نمیکنی

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد