میشه هر نکته ای بلدین بگین چند بار رد شدین چرا رد شدین
خیلی استرس دارم
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بار اول قبول شدم . ولی جالبه بدونی توی همون بار اول هم خاموش کردم هم یادم رفت راهنما بزنم .حالا چرا قبول شدم؟ چون استرس نداشتم خودمو نباختم.وقتی ماشین خاموش شد سریع روشن کردم ادامه دادم منتظر حرف افسر نشدم
یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
من بار اول قبول شدم دوبلم خیلی خوب دراومد افسر گفت اولین نفری از صبح اینقدر دقیق رفتی به نظرم اعتماد به نفس خیلی مهمه من خودمو گم نکردم یجور نشون دادم انگار خیلی استادم ، خیلیارو دیدم دست فرمونشون خوب بود ولی استرس باعث شد خراب کنن
من همین الان دارم میمیرم از استرس نمیدونم چرا میشه بگید چیکار کردین چی ازتون خواستن
یدونه پروپرانول 10 از داروخونه بخر یکساعت مونده به ازمون بخور اصلا دست و پاتو گم نمیکنی
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد