2777
2789

من قراره برم واسه مصاحبه یه مرکز رادیولوژی می خوام بدونم وظایفش چیه؟باچی باید اشنا باشم؟

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

آره دخترخالم بوده خیلیم کارش رو دوس داش اما خب یکم هواس پرت بود و سوتی میداد . مثل همه. خداخیرش نده کارفرماشو سر دوسال انداختش بیرون. و الان کسی رو اورده به جاش که همه مدام ازش شکایت میکنن اما چون لخته و بی بندوباره ، کارفرما نگهش داشته. کارمنشی رادیولوژی اینجوریه ک باید نسخه خوانی بلد باشی و بلد باشی درست وارد سیستم کنی. باید امادگیای قبل از سونو و قبل از عکسارو بلد باشی ک بخای ب مریض بگی. در آنه واحد باید هم جواب گوشی بدی هم مریض حضوری. 

آره دخترخالم بوده خیلیم کارش رو دوس داش اما خب یکم هواس پرت بود و سوتی میداد . مثل همه. خداخیرش نده ...

ای بابا چه حیف

اینارو خودشون یاد میدن اصطلاحات و اینارو؟

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.