2777
2789
عنوان

همسایمون میگه بیا با هم بچه دار بشیم من تنها نباشم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جاری ندارم خوشحالم .دوستم .پیشنهاد کرده بیاد هوم بشه خودم شوخی گرفتم .دیدم شوهرمم گفت فلانی خواسته ازم که بریم خواستگاری باهم زندگی کنیم😃😃😃

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

جاریش میگه تو بچه دار شو بعد من بچتون ببینم ذوق کنم بچه دار بشم 

اگه باهم بچه دار بشیم بعد پاتو بذاری خونمون پاتو قلم میکنم گفت چرا 

گفت چون بچه خودم به اندازه کافی اذیتم میکنه دیگه حوصله تو و بچتو ندارم

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

اخه به خدا محل ما اینجوری نیسان.  به زور به هم سلام میدن

ماهم قبلا جای دیگه بودیم اصلا همدیگه رو نمی‌دیدیم شاید مثلا من تو تراس بودم اونا از خونه اومده باشن بیرون اونارو دیده باشم 

در این حد بود 

ولی الآن اینجا خونگرمن میشینن صحبت میکنن باهم به هم سر میزنن و... 

البته من خودم آدم خونگرمیم 

صاحب خونه قبلیمون هنوز بعد از ۳ ۴ ماه زنگ میزنه میگه برگردین پیش ما جاتون خالیه

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه