2777
2789

میخوام بخرم میوه خشک کنم برای میان وعده مدرسه بچم. 

نمیدونم واقعا خوب خشک میکنه؟

تجربتون رو بگید.

انقدر که این میوه های خشک گرون شدن یه بسته متوسط ۳۰۰ تومن

میوه پفکی خیلی خوشمزس مخصوصا بستنیاش. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میوه رو توی هوای آزاد هم میتونی خشک کنی، فقط محلول آبلیمو و نمک به اضافه آب درست کن بمال روشون که رنگش سیاه نشه، 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
میوه رو توی هوای آزاد هم میتونی خشک کنی، فقط محلول آبلیمو و نمک به اضافه آب درست کن بمال روشون که رن ...

من اگه جرات داشتم میوه و لواشک توی هوای باز درست کنم الان کارخونه لواشک داشتم🤣

میترسم سوسک و حشره بره روش

حتی اگه سبد توری بزارم روش چندشم میشه وقتی به رد شدن سوسک از روی سبد‌ توری فکر میکنم🤭

الان توی نت دیدم توی فریزر درست میشه خوب این توی کیف بچه توی گرما حالتش رو از دست نمیده؟

نه فریزر نیست، دستگاه داره خیلیم بزرگه دستگاش. اصلن توی خونه نمیشه درست کرد، همینطوری گفتم.

من اگه جرات داشتم میوه و لواشک توی هوای باز درست کنم الان کارخونه لواشک داشتم🤣 میترسم سوسک و حشره ...

منظورم حیاط و پشت بوم نیست، توی خونه توی آشپزخونه چمیدونم پذیرایی هر جا نور خورشید میوفته یه سینی بزرگ بذار هر هفته یه چیز جدید بذار توت فرنگی، سیب، موز ولی خراب میشه نذار ، میوه های سفت، کیوی کال و اینا..‌