2777
2789
عنوان

اگه با همکار مردتون دعواتون میشد و ....

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 51 پست
والا نمیدونم اصلا طرف فازش چیه با خانومش هم به شدت خوبه و گاهی هم از روابط عاشقانه اش برای من تعریف ...

وا جرا باید برای تو توضیح بدع ک عاشق زنشه یا ن

تو صحبت ها راحب مسائل روزمره صحبت کن راجب کار و پول و .. ن حریم خصوصی ک روش باز بشه 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

فقط ازش دور میشدم، چه دلیلی داره همکار بگه بهم تکیه و اعتماد کن؟؟!!! 

چون اول دعوا من بهش گفتم من به تو اعتماد کردم بعد تو جواب اعتماد من رو اینجوری میدی و کلا در نظرم تغیر کردی اونم در جواب پیامک کرد که بازم اعتماد کن و تکیه کن البته ک من اصلا منظور بدی نداشتم

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترفنده به اين بهانه كه ميخواد از دلتون در بياره، خودموني ميشه ورابطشو با شما تقويت كنه اگه شوهرت ...

کلا سر سنگین نیستیم اما خودم هم خیلی از رفتارش برداشت های خوبی نکردم یخاطر همین میخواستم ببینم من جوگیرم یا واقعا منظوری داشت

کم محلی و سعی اینکه جاهایی که اون هست نباشم متاسفانه با همکار نمیشه جنگ علنی کرد

متاسفانه من و ایشون رو یه میز کار می‌کنیم با فاصله ۴۰ سانت🤐

عزیزم با تجربه ۱۷ سال سابقه کار و در نهایت استعفا به خواست خودم دارم این حرف و میزنم ،وقتی متاهل هست ...

میدونی عزیزم من از همون اول که وارد اون محیط کار شدم صفر تا صد کارم با ایشون بود و با ایشون رو یه میز کار می‌کردم در هر زمان کارم مربوط به ایشون بود بعد کلا همکار های خانمم به شدت به آقایون راحت و آزاد هستن البته من خودم ادم‌مقیدی هستم ایشونم بقیهدهمکار هام و میرسوند حتی همکارهام‌خانمم جلوی ماشین هم میشستن در صورتی که من اصلا جلو نمیشنم و حد و حدود رو باهاش رعایت میکنم اما نمیدونم چرا ارتباطمون به این صورت پیش رقت

صحجت کن و خوش اخلاق باش  ولی حد و حدود رعایت کن  هر کسی هم پاشو از گلیمش درازتر کرد رو ند ...

نظر قبلیم‌رو بخون کلا تو شرکت ما انگار تگزاسه

وا جرا باید برای تو توضیح بدع ک عاشق زنشه یا ن تو صحبت ها راحب مسائل روزمره صحبت کن راجب کار و پول ...

ن اینکه برای من برای همه کلا میگی و در کل آدم برونگرایه

چون خیلی رابطه ی کارمون بهم نزدیکه و در اصل همه ی کارهامون وابسته به هم هست چندبار تاحالا تو شرکت کم ...

خودت بهتر می‌دونی...:/

من بودم یه همچنین حرفی رو میزدم ..چون بدم میاد ازین جمله که یکی بهم اینو بگه...آدم ضعیف نیس که بخواد به یکی دیگه تکیه کنه:/

army:)..

والا نمیدونم اصلا طرف فازش چیه با خانومش هم به شدت خوبه و گاهی هم از روابط عاشقانه اش برای من تعریف ...

بنظرم حریم بینتون نزار از بین بره اصلا محل نده حتی سلامم نکن اینجوری خودت وسوسه میشی