2777
2789
عنوان

اگه یکی رو دارید سرتونو بذارین رو شونه ش

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست
ندارم 🥺😞🫂میفهمم حالت عزیزم الهی خدا به دلت آرامش بده 

مرسی مهربون همچنین 

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
۲۰ روز دیگه🥲 کلی گریه نکرده دارم برا شونه هاش

فکر کنم شما رو تو یه تاپیک دیده بودم سربازی هستن؟

میفهمم سخته

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزایی که گفتین اصلا خواسته های بدی نبوده  خلقت این بوده شما با جنس مخالف و نیمه گمشدتون ب ...

دقیقا من دنبال زندگی سالم بودم نه این زندگی. که بخام یه برم بیرون مدام اعصابم بهم ریخته باشه. فردام میخام باهش برم مطب دکتر از الان اعصابم خورده که میخاد زول بزنه به زنا.

دقیقا من دنبال زندگی سالم بودم نه این زندگی. که بخام یه برم بیرون مدام اعصابم بهم ریخته باشه. فردام ...

پیش مشاور رفتید؟ یا با خودش تا حالا حرف زدین که اذیت تون میکنه و بذار این موضوع رو کنار

چندینو چندبار بهش گفتم مدام میگه تهمته. 

همسرتون مذهبی هستن؟ با یه مشاور مشورت می‌گرفتین عزیزم در این زمینه که چه رفتاری باید داشته باشین

شاید قابل حل باشه و آرامش خاطر خودتونم مکدر نمیشه 

طبیعیه حالا وقتی بحث پیش بیاد میخوان انکارش کنن بگن اینجوری نیست 

همسرتون مذهبی هستن؟ با یه مشاور مشورت می‌گرفتین عزیزم در این زمینه که چه رفتاری باید داشته باشین شا ...

نه مذهبی نیس اما بی بندوبارم نیس. منم خیلی محجبه نیستم . مشاوره تلفنی گرفتم اخرش بی نتیجه بود و ربط دادن به ذات مرد و عادی بودن این قضیه. به من گفتن گیر نده و بی اهمیت باش. اما هرکاری میکنم نمیتونم کنار بیام.

فکر کنم شما رو تو یه تاپیک دیده بودم سربازی هستن؟ میفهمم سخته

بله

درسته واقعا سخته

روزارو میشمره🥲🥲

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

@niniyar_5 سلام وقتتون بخیر خسته نباشید ببخشید میشه پروفایلمو تایید کنید حس خوبی به این ندارم شرمنده بابت مزاحمت