2777
2789
عنوان

من و خانواده همسرم

299 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من دوسال عقدم الان اومدم شهرستان مسافرت پیش خانواده همسرم من همسرم از همه وضعش بهتره تازه ی باغ درست کرده خیلی شیک قشنگ بعد اینا ترکن ترکا ی جورین همش با هم دیگه آن جمعی بعد پدر و مادرش به خصوص مادرش جوری رفتار میکنن انگار من وجود ندارم احترام نمی‌ذارن مثلا تو عروس مایی زن پسرمونی تو خانوم این باغی ب من بگن نظری بپرسن میارن میریزن میپاشن دعوت میکنن ی جوری ک انگار مال خودشونه من نمیگم نکنن که یا بخوام مشکل درست کنم آدم باید دلش گنده باشه ولی شوهرم هر چی میشه ب مامانش میگه انگار اون رنشه حتی کلید میده ب اون من اعتقادم اینه وقتی کسی زن داره دیگ اون اولیت اینطوری آدم دلش میشکنه میدونید توقع یکم اون ارزش گذاشتن دارم ماشالله ی جورین خودخواه همیشه با هم باشن خراب کنن آخه ی وقتایی باید درک کرد زندگی خصوصیه یا الان جاریم عکس گرفته میگه ب شوهرش شوهرش میگه قشنگ میگ ن من قشنگ ترم آخه نمیفهمم چرا این دشمنی خانوده شوهر تمومی نداره 🙂من حتی ب خاطر این وضعیت زندگیم دو ساله عقب افتاده ب خاطر جایی ک خوذمون استفاده نمی‌کنیم آدمم حساب نمیشیم بحث حسادت نیس چون تو خونم نیس بحث اینکه یکم ارزش گذا‌شتن خوبه جدیدا میخوام ب شوهرم بفهمونم میگه همش یا ناراحتی یا قهر کلا بی تفادت نمیدونم این قضیرو چجوری بفهمونم بهش ک یکم خوبه زنتو بالا ببری بخدا اصلا بغض کردم گفتم اینجا بگم خالی شم☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر اصلی شوهرته.اگه منطقیه باهاش حرف بزن ناراحتیتو بگو .اگه نیست کاری کن باغ و بفروشه بگو زودتر خونه و عروسی بگیره وقتی باغ براتو استفاده ای نداره پس فروش بره بهتره.رو شوهرتم کم کم کار کن و مشاوره برید

میدونم چی میگی

هر چی میکشیم بخاطر درک نشدنه

خانواده شوهرم منو بی محل میکنن سردن باهام شوهرم مجبورم میکنه همش بیام پیششون

نرم هم دعوا میشه

عقدم

نمیدونم طلاق بگیرم یا نه

تنها بدی ک شوهرم داره اینه نمیذاره با خانوادس قطع ارتباط کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سعی کن مستقیم بهش بگی عزیز جان الان این نشکلات حل بشه بهتر هست تا برید سر خونه زندگی خودتون

نمیدونم آنقدر دیگه براش عادی شده بی تغاوت شده کلا ولی باید بگم اذیت میشم چون 

زمان امیدوارم میگن عروسی کنی درست میشه نمیدونم کلا ترکا ی جورین دل میشکونن

عروسی کنی درست بشو نیس اون موقع بدتر میشه ، فقط باید زمان بگذره ، تا شوهرتون سرش ب سنگ بخوره و بفهمه توی زندگی فقط همسر برا آدم اولویت داره بقیه چ خواهر و چ مادر همه ب فکر خودشون هستن 

مقصر اصلی شوهرته.اگه منطقیه باهاش حرف بزن ناراحتیتو بگو .اگه نیست کاری کن باغ و بفروشه بگو زودتر خون ...

دقیقا منم همینو میگم دیگه منطقی هست ولی انگار همش میخواد توجیه کنه من ناراحتیمو نمیبینه عادی شده واسش