سلام دوستان من دوسال عقدم الان اومدم شهرستان مسافرت پیش خانواده همسرم من همسرم از همه وضعش بهتره تازه ی باغ درست کرده خیلی شیک قشنگ بعد اینا ترکن ترکا ی جورین همش با هم دیگه آن جمعی بعد پدر و مادرش به خصوص مادرش جوری رفتار میکنن انگار من وجود ندارم احترام نمیذارن مثلا تو عروس مایی زن پسرمونی تو خانوم این باغی ب من بگن نظری بپرسن میارن میریزن میپاشن دعوت میکنن ی جوری ک انگار مال خودشونه من نمیگم نکنن که یا بخوام مشکل درست کنم آدم باید دلش گنده باشه ولی شوهرم هر چی میشه ب مامانش میگه انگار اون رنشه حتی کلید میده ب اون من اعتقادم اینه وقتی کسی زن داره دیگ اون اولیت اینطوری آدم دلش میشکنه میدونید توقع یکم اون ارزش گذاشتن دارم ماشالله ی جورین خودخواه همیشه با هم باشن خراب کنن آخه ی وقتایی باید درک کرد زندگی خصوصیه یا الان جاریم عکس گرفته میگه ب شوهرش شوهرش میگه قشنگ میگ ن من قشنگ ترم آخه نمیفهمم چرا این دشمنی خانوده شوهر تمومی نداره 🙂من حتی ب خاطر این وضعیت زندگیم دو ساله عقب افتاده ب خاطر جایی ک خوذمون استفاده نمیکنیم آدمم حساب نمیشیم بحث حسادت نیس چون تو خونم نیس بحث اینکه یکم ارزش گذاشتن خوبه جدیدا میخوام ب شوهرم بفهمونم میگه همش یا ناراحتی یا قهر کلا بی تفادت نمیدونم این قضیرو چجوری بفهمونم بهش ک یکم خوبه زنتو بالا ببری بخدا اصلا بغض کردم گفتم اینجا بگم خالی شم☹️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مقصر اصلی شوهرته.اگه منطقیه باهاش حرف بزن ناراحتیتو بگو .اگه نیست کاری کن باغ و بفروشه بگو زودتر خونه و عروسی بگیره وقتی باغ براتو استفاده ای نداره پس فروش بره بهتره.رو شوهرتم کم کم کار کن و مشاوره برید
عروسی کنی درست بشو نیس اون موقع بدتر میشه ، فقط باید زمان بگذره ، تا شوهرتون سرش ب سنگ بخوره و بفهمه توی زندگی فقط همسر برا آدم اولویت داره بقیه چ خواهر و چ مادر همه ب فکر خودشون هستن