2777
2789
عنوان

فرهنگیان

85 بازدید | 6 پست

کسی از شرایط جدید دانشگاه فرهنگیان خبر داره؟

میگن که سی روز بعد از کنکور تستی کسانی که دعوت به مصاحبه شدن رو اعلام می‌کنند 

ولی اون موقع حتی هنوز نهایی تموم نشده که بخاد معدل بیاد 

پس چطور دعوت میکنند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

من یک کتاب نوشتم  در ۳۰ درس ، گرامر و اسپیکینگ رو یاد میگیرید از پایه و صفر . تمااام مباحث گرامری رو شامل میشه

پرداخت هزینه  بعد از رضایت هست..

شهریه  به صورت اقساط پایان هر ۳جلسه.

تایم هر جلسه نامحدوده . ممکنه چند روزم طول بکشه که یک جلسه تمام بشه که ایرادی نداره و تفاوتی در هزینه نداره .

اگر گرامرتون ضعیفه میتونه کمکتون کنه. و میتونید اسپیکینگ و صحبت کردن هم یاد بگیرید

میتونید چند جلسه بدون هزینه شرکت کنید محتوا و روش تدریس رو ببینید و بعد تصمیم بگیرید

هر ۳ جلسه  ۱۶۵تومن

کتاب رو هم بصورت چاپ شده دارمو همونطور ک گفتم

مناسب افراد ی هست که  در این دو مهارت ضعیف هستند و تا حد قابل توجهی پیشرفت می‌کنند.  

به زبان کاملا ساده  و متفاوت  توضیح داده شده و پیچیدگی ها حذف شده تا  براحتی قابل فهم باشه.

کتاب ۳۵۰و هزینه  ارسال  ۴۵ تومن هست.

پیام بدید درخدمتم ⚘️

ایدی روبیکا   Mehri1365English

ایدی ایتا   Englishapieceofcake

آیدی  شاد   @englishapieceofcake

ایدی تلگرام  englishapieceofcake

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736