2777
2789

درود،

برای سفارش اول توی نت پره...ولی کلا اگه دنبال سفارش های بعدی هستید...کمتر پیش میاد و اگرم باشه برای شماره خاص لحاظ میشه معمولا

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

EWCDC12VV5NAPBT4XG 

نمیدونم کار میکنه یا نه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نه سفارش اول نیست 

خب کسی نمیتونه بهتون کد بده...چون کد های تخفیف معمولا فقط برای یک شماره بخصوص لحاظ میشه و فقط اسنپ فود میفرستتش

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
منقضی شده 🥲

ندارم دیگه، بقیه رو همه رو دارم ها، همین یکی رو نداده بهم 😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

گفتم شاید بشه 😂

من کاربر چندین ساله اسنپ فودم...قبلا میشد....از یک تاریخی به بعد اومد زرنگ شد برای ما....کد های تخفیف فقط و فقط برای شماره هایی که براشون ارسال میشه قابل استفادست مگه اینکه خودش یک طرحی کد تـخـفـیـف عمومی بده که معمولا خیلی گدا تر از این حرفاست     قبلا از طریق اسنپ کلاب میشد گرفت ولی الان همونم برده...الان هر از گاهی کد میفرسته ولی درصورتیکه مدت ها از اسنپ چیزی نخری...

پیشنهاد میکنم اگه چندتا شماره دارید ثبت نام کنید و کد معرفی اون یکی اکانتتونو بهش بدین...هر از گاهی وقتی یکی از شماره هاتون چیزی نخرید براش کد میفرسته و اگرم اشتباه نکنم یک باگی که داره تا مدت ها میتونید کد تـخـفـیـف اول رو بزنید....

این شیوه ایه که بعنوان کاربر چندین ساله تجربه کردم     

من کاربر چندین ساله اسنپ فودم...قبلا میشد....از یک تاریخی به بعد اومد زرنگ شد برای ما....کد های تخفی ...

ممنون از راهنمایی تون🙏

1404/04/04       بساز آنچه را که می خواهی🧚‍♀️