2777
2789
عنوان

وای الان خودمو میکشم😭😭😭😭

214 بازدید | 15 پست

آخه کی واسه زیست ۲ روز وقت میزارهههه😭😭😭😭😭۶ تا فصلو چجوری جمع کنمممم 

۲ تاش مونده نمیدونم چجوری بخونم دارم گریه میکنم😭😭😭گیاهههععه چرته چرتتتت بخدا موهای خودمو میکنم وایییییی😭😭😭همه دوستام دارن گریه میکنن😭😭😭چیکار کنم الااننننننن 

گیاه و تنفس موندههههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من پارسال کنکور دادم از من بهت نصیحت 

شبه نهایی که اصلا مهم نیست حتی اگر به عنوان مستمر هم حساب بشه 

اما یه فرصت مطالعاتی فوق العاده خوبیه که اگر درست ازش استفاده کنی تو نهایی خیلی خیلی اوضاعت خوب میشه 

به چشم یه امتحان بهش نگاه نکن و به نمرش فکر نکن فقط تلاش کن جاهایی که برات سخت هستش رو به بار خوب خوب خوب بخونی که برای نهایی فقط به مرور کافی باشه 

😭نمرش میره مستمررر حالم خیلی بده نمیخوام برم فرداا😭

خب مستمر تو نهایی اثیر نداره که منم فردا شبه نهایی دارم ولی لای کتابو باز نکردم فقط میخام برای نهایی بخونم

خب مستمر تو نهایی اثیر نداره که منم فردا شبه نهایی دارم ولی لای کتابو باز نکردم فقط میخام برای نهایی ...

شما که خیلی داری اشتباه می‌کنی عزیزم 

به شرطی این کار درسته که شما الان زمان مطالعه رو به تست و کنکور اختصاص بدی نه اینکه تو نی نی سایت باشی و برای فردا هم نخونده باشی 

بچه ها اینو به دوستاتون هم بگین 

زمانی برای فرجه امتحانات نهایی هست خیلی خیلی کم هست تقریباً یک روز برای هر درس 

و شما قطعا نمیتونید در حد امتحان نهایی که پنجاه درصد تاثیر قطعی داره تو اون یه روز کتابو جمع کنید 

پس از ابن فرصت استفاده کنید 

به خدا بعدا خودتون ضرر میکنید