2777
2789
عنوان

ی ادم چقد میتونع بیشعور باشع!

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 24 پست
قضیش طولانیع اما  همیشع ی چیزی پیش اوندع وصلمون کردع بهم پارسالم میخاست ببینم من قبول نکردم ...

بنظرم هر قضیه داره کسی که کات شده دیگه تموم شده هست حتی نباید شمارش داشته باشی 

نه معلوم این آدم دقیقا بیشعوره

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اسی از این کارت ی درس حسابی بگیر.

اینکه شما قواعد و معیاری برای زندگیت نداری، هر کی بیاد و بگه ببخشید شما کوتا میای...حتی اگه چهارسالم ول کنه.‌

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
ولی اسی از این کارت ی درس حسابی بگیر. اینکه شما قواعد و معیاری برای زندگیت نداری، هر کی بیاد و بگه ...

شما از خعلی ویزا بی خبری 

...

و قرار دوستانع بود ن بحث برگشت و فلان

اونم یر ی مشکلی ک واسم پیش اومدع