2777
2789
عنوان

سکه تقلبی

1712 بازدید | 9 پست

سلام .. اگه واسه سرمایه گذاری خواستین سکه بخرین خیلی حواستون باشه.. از جای معتبر بخرین قبل از خرید وزنش رو چک کنید و..... 

چند وقت پیش رفتم چند تا نیم بفروشم... یارو گفت یکیش مشکوکه باید باز کنم... منم مطمئن بودم اصله چون از یکی دو جا میخرم فقط که فکر میکردم مطمئنن... گفتم باز کن .. باز کرد و در کمال تعجب تقلبی بود... وزنش دو گرم بود و وقتی یه مایع روش ریخت رنگش عوض شد... سکه کاملا شکل ظاهریش بدون مشکل بود .. بسته بندیشعالی... شماره اسم هولوگرام همه چی داشت .. یک درصد هم شک برانگیز نبود ... خلاصه بیست و چند میلیون ضرر کردم ... اینم تجربه من ...

عشق سالهای کرونا... پسرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.