2777
2789

دوستان عزیز نی نی سایتی سلام؛

یک مشکلی دارم که نیازمند کمک و همفکری هستم شدیدا...

همسر من کار نمیکنه، یعنی ما هییییچ درآمدی نداریم . من هم بعد از دو تا سقط با سختی زیاد این یکی بچه ام رو نگه داشتم ، بخاطر مشکلات و بیماری های زیادی که تو بارداری داشتم، الان حدود دو ماهه که از محل کارم بیرون اومدم ، محل کارم هم آزاد بود و اصلا مرخصی زایمان و این چیزها معنی نداشت...

الان دیگه بعد از دو ماه از درامد نداشتن من، ما به فلاکت کامل افتادیم، هر چی هم تو سر خودم میزنم که یک کاری بکن و پول میخوایم فایده ای نداره...

کارم شده گریه و اشک و التماس بی فایده...

حالا سوالم اینه که کاری هست بشه انجام بدم که تو خونه با این وضعیت الان و بعد هم زایمان، پول در بیارم؟ اینم بگم که بعد از زایمان هم یک جراحی دارم و نمی تونم تا مدت طولانی از خونه بیرون برم...

و اینکه دوستان توروخدا به حاشیه نرید، اینکه همسرم کار نمیکنه و چراییش و اینکه باید چطور ادبش کنم الان موضوع سوالم نیست، فقط میخوام بدونم کار در منزلی هست که بتونم تو خونه انجام بدم؟ 

ضمن اینکه من کاربر تقریبا قدیمی هستم و از چند سال پیش عضوم و اگر خیلی مشکوک هستید با اینکه علاقه ای ندارم به اینکار، اما میتونم ثابت کنم که قدیمی هستم، هیچ چیزی هم به اسم خیانت و این جور موضوعات داغ سوژه پسربچه هایی که جدیدا عضو میشن ندارم، فقط تاپیک رو زدم که راهنمایی برای کارم بخوام ....

یک چیز اخر هم اینکه، به اندازه کافی دلم شکسته و پر هست و حالم بد هست و از همسرم شاکی هستم، لازم نیست بیایید و بدترش کنید ویا به خودم یا به اون توهین کنید...

فقط می خوام بدونم راهی برای درامد داشتن دارم الان یا نه ....

و از قبل صمیمانه متشکرم از راهنمایی تون...

خیلی ببخشید که طولانی شد.می خواستم همه رو یکجا بنویسم ...

در مورد کارهایی که بلدم؛

من کارشناسی ارشد یکی از رشته های مربوط به هنر دارم

میتونم ویراستاری کنم و مقاله بنویسم تو سایت ها اما نمیدونم از کجا این شغل هایی که میگن تو سایت ها مقاله بازنویسی میکنن رو پیدا کنم...

نرم افزارهای آفیس رو و طراحی کلیپ و فتوشاپ را تا حدی واردم

تدریس هم کردم و میتونم بکنم اما تو خونه که نمیشه

زبانم خیلی بد نیست اما در حد ترجمه هم نیست...

ضمنا تهران نیستم و تنها هم هستم تو این شهر ، یعنی کسی نیست بچه رو برام نگه داره...

شرایطتت بسیار سخته، بعد زایمان باید از بچه بزنی تا پول در بیارید، اگه هنر آشپزی داری میتونی با کمی تبلیغات سفارش غذا و کیک و شیرینی بگیری، هر چند شاید واسه شهر کوچیک بازاریابی سخت باشه اما من کسی و میشناسم که تو یه شهر کوچیک تونسته با شیرینی پزی درآمد خوبی داشته باشه، چون شیرینی فروشی خوبی ندارن اون شهر،

میتونی از تو نیازمندی هایش روزنامه دنبال شغل بگردی، نمی‌دونم درآمدش چه حوریه اما میدونم زیاد آگهی میدن، واسه درست کردن کلیپس و گیره سر تا عروسک 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون کارشناسی‌ارشد داری نمی‌تونی آگهی بدی، هنری که بلدی رو آموزش بدی؟!

سلام 

نه بیرنگ جان، این جایی که سکونت دارم یک شهر کوچک هست و قبلا بارها اگهی زدم و فایده ای نداشته ، چند تا اموزشگاه هست که کسی هم بخواد میره اونجاها...

شرایطتت بسیار سخته، بعد زایمان باید از بچه بزنی تا پول در بیارید، اگه هنر آشپزی داری میتونی با کمی ت ...

من عزیزم اشپزیم خیلی بد نیست ولی هیچ تجهیزاتی ندارم

ساده ترینش یک فر هست که بخوام باهاش کیکی چیزی درست کنم که ندارم 

و ظرف و ظروف قدیمی و کهنه ای دارم که اصلا غذای عادی رو نمیشه توش درست دراورد...

الان خیلی ها بازاریابی می کنن، شوهرتم می‌تونه انجام بده

عزیزم شوهر من خیلی کارهای قویتری بلده اما انجام نمیده

خیلی کارهایی که امثالش بلدن و درامدهای خیلی بالا دارن اما نمیکنه

خیلی نمی خوام وارد جزئیات بشم چون فایده ای نداره اما ایشون تقریبا روزی دوازده الی چهارده ساعت میخوابه و بعد هم اینور اونور میره و تلویزیون نگاه میکنه 

مساله اینه که باید خودم یک فکری برای درامد خونه بکنم همانطور که تمام این یازده سال کردم ...

عزیزم شوهر من خیلی کارهای قویتری بلده اما انجام نمیده خیلی کارهایی که امثالش بلدن و درامدهای خیلی ب ...

شوهرتون پیش مشاور ببر من یکیو اینجوری میشناسم، گفتن یه جور افسردگی و سرخوردگی داره، الان بهتر شده

واقعا چیز دیگه به ذهنم نمیرسه

شوهرتون پیش مشاور ببر من یکیو اینجوری میشناسم، گفتن یه جور افسردگی و سرخوردگی داره، الان بهتر شده و ...

خیلی متشکرم از راهنمایی تون

متاسفانه هر کاری فکر کنید تو این سال ها کردم، اما همه تاثیرش نهایت یک دو هفته بوده و تمام...

افسرده نیست، برای اینکه بازی کنه و تلویزیون ببینه خیلی هم حالش خوبه اما برای کار کردن حسش رو نداره...  

باز هم ممنون که تشریف اوردید...

الان خیلی از خانمها تو خونه آینه کاری میکنن یا دوخت کوسن های تزیینی و گارد تخت کودک

این کارا سخت نیست  آموزشهاشم تو نت هست

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊

بازاريابي تلفني؟! 

من ميتونم اين سايت رو بهت معرفي كنم  داشتم فكر ميكردم چون فتوشاپ بلدي، و اين پرداختش به دلار هست، شايد بتوني يه جوري پول رو دريافت كني. من تو ايران كه بودم، استادم راست يا دروغ ميگفت كه دانشجوها پروژه ها رو بر ميدارند و دلار ميگيرند.

الان خیلی از خانمها تو خونه آینه کاری میکنن یا دوخت کوسن های تزیینی و گارد تخت کودک این کارا سخت نی ...

ماری جان بعد چطوری باید بفروشمشون ؟ راهی هست که انجام بدم و بعد راحت فروش بره ؟ 

البته سررشته ای از خیاطی ندارم اما تلاشم رو می کنم اگر درامدزا باشه و بتونم ازش برای گذران زندگی هزینه ای دربیارم