دوستان عزیز نی نی سایتی سلام؛
یک مشکلی دارم که نیازمند کمک و همفکری هستم شدیدا...
همسر من کار نمیکنه، یعنی ما هییییچ درآمدی نداریم . من هم بعد از دو تا سقط با سختی زیاد این یکی بچه ام رو نگه داشتم ، بخاطر مشکلات و بیماری های زیادی که تو بارداری داشتم، الان حدود دو ماهه که از محل کارم بیرون اومدم ، محل کارم هم آزاد بود و اصلا مرخصی زایمان و این چیزها معنی نداشت...
الان دیگه بعد از دو ماه از درامد نداشتن من، ما به فلاکت کامل افتادیم، هر چی هم تو سر خودم میزنم که یک کاری بکن و پول میخوایم فایده ای نداره...
کارم شده گریه و اشک و التماس بی فایده...
حالا سوالم اینه که کاری هست بشه انجام بدم که تو خونه با این وضعیت الان و بعد هم زایمان، پول در بیارم؟ اینم بگم که بعد از زایمان هم یک جراحی دارم و نمی تونم تا مدت طولانی از خونه بیرون برم...
و اینکه دوستان توروخدا به حاشیه نرید، اینکه همسرم کار نمیکنه و چراییش و اینکه باید چطور ادبش کنم الان موضوع سوالم نیست، فقط میخوام بدونم کار در منزلی هست که بتونم تو خونه انجام بدم؟
ضمن اینکه من کاربر تقریبا قدیمی هستم و از چند سال پیش عضوم و اگر خیلی مشکوک هستید با اینکه علاقه ای ندارم به اینکار، اما میتونم ثابت کنم که قدیمی هستم، هیچ چیزی هم به اسم خیانت و این جور موضوعات داغ سوژه پسربچه هایی که جدیدا عضو میشن ندارم، فقط تاپیک رو زدم که راهنمایی برای کارم بخوام ....
یک چیز اخر هم اینکه، به اندازه کافی دلم شکسته و پر هست و حالم بد هست و از همسرم شاکی هستم، لازم نیست بیایید و بدترش کنید ویا به خودم یا به اون توهین کنید...
فقط می خوام بدونم راهی برای درامد داشتن دارم الان یا نه ....
و از قبل صمیمانه متشکرم از راهنمایی تون...