2777
2789
عنوان

روش موقت ویرایش پست💞💕💝

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 238 پست
من الان این پست رو که دارم مینویسم ویرایش میکنم در پست ویرایش شده اسمت رو مینویسم زهرا آیت عزیزم

@zahraayat  

حالا میخوام توضیح بدم که چطور اسمت رو به پست قبلی اضافه کردم

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچهاااا سایت درست شده میشه طبق روش سایت ویرایش کرد😁الان ویرایش کردم دو سه بار این پستو

نظر سنجی کردم در دو تاپیک قبل

بعضی ها میتونن مثه قبل ویرایش کنن

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

بچهاااا سایت درست شده میشه طبق روش سایت ویرایش کرد😁الان ویرایش کردم دو سه بار این پستو

جدی؟ پس چرا من کردم نشد؟ البته چند دقیقه پیش بود داشتم امتحان میکردم مینوشت مجوز درج لینک ندارید!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
جدی؟ پس چرا من کردم نشد؟ البته چند دقیقه پیش بود داشتم امتحان میکردم مینوشت مجوز درج لینک ندارید!

من پستم ریپلای نداشت اونجوری شد

ولی پستی ک رپیلای بخوره اول میزنم رو اون فلش کوچیکه بعد هم  روی اون سنجاقه و تمام .ویرایش میشه

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
نظر سنجی کردم در دو تاپیک قبل بعضی ها میتونن مثه قبل ویرایش کنن

کیا هستن خوش به حالشون واقعا.
و البته بیشتر خوش به حال اونایی که قبل از سال چهارصد اینجا عضو بودن که سایت محدودیت نداشت!
راحت کامنتا و تاپیکاشون رو میتونستن حذف کنن.
و متون خیلی طولانیتر هم برای تاپیکشون میتونستن بنویسن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بجاي اين داستانا پيام رو كپي كنيد كامنت قبلي رو حذف كنيد و پيام جديد بذاريد با هموني ك كپي كردي خب ...

خب درسته ولی اینطوری دیگه نمیشه لینک گذاشت.