2777
2789
عنوان

روش موقت ویرایش پست💞💕💝

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 238 پست
دقیقا همین کار رو کردم. گفت صفحه دوازده. بعد دوباره با alt و جهتنمای راست شایدم با اعداد پایین صفحه ...

وقتی برمیگردید عقب دیگه نمیخواد روی ویرایش بزنید اسکرول کنید به سمت پایین و تو اون باکسی که نظر مینویسیم پست قبلیتون ارسال نشده میاد خودش

|••| |••| |••| |••| 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لینک کلا نمیشه

سلام عزیزم

ممنونم از توضیحاتت💞💞

میگم تاپیکو قفل کنم؟!بعدا بیام

آخه من آخر شب ممکنه بیام

الان نمیتونم باشم

میترسم خدایی نکرده بحث پیش بیاد بین کاربرا😔😔

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

@ازسارابپرس  

ساراجان ممنونم از لطفت

عزیزم

تاپیکو قفل کنم یا باشه شما هدایت میکنید؟!

آخه من ممکنه تا آخر شب نتونم بیام😔😔😔💕💕💕

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

سلام عزیزم ممنونم از توضیحاتت💞💞 میگم تاپیکو قفل کنم؟!بعدا بیام آخه من آخر شب ممکنه بیام الان ن ...

خواهش میکنم عزیزم😘

اگه میشه نبندید به خاطر زهرا جون شاید سوالی براش پیش اومد

بازم خودتون مختارید🩷

|••| |••| |••| |••| 

@ازسارابپرس     ساراجان ممنونم از لطفت عزیزم تاپیکو قفل کنم یا باشه شما هدایت میکنید؟! ...

کاربران سوال دارن بگذارین باز باشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

کاربران سوال دارن بگذارین باز باشه.

باشه گلم ممنونم از همراهیتون💝💝💝

باشه گلم ممنونم از همراهیتون💝💝💝

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

دقیقا همین کار رو کردم. گفت صفحه دوازده. بعد دوباره با alt و جهتنمای راست شایدم با اعداد پایین صفحه ...

سلام درست میشه مشکل فنی هست و فنی در جریان هستن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام. این تاپیکی که درباره حجاب بود عنوانش این بود دلم برای محجبه بودنم تنگ شده.
عنوانش که خیلی قشنگ بود اومدم کامنتاش رو بخونم تعطیل شد!
یعنی توهین و بحث توش بود؟
آخه بدون توهین و دعوا باشه که اشکالی نداره به نظرم. خودمم تاپیک درباره حجاب میخونم.
یا مثلا وقتی یکی میگه چرا باید حجاب داشته باشیم کی گفته حجاب لازمه؟
مینویسم آیه قرآنه و آدرس آیات رو براشون مینویسم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

خدا کنه درست بشه.
یعنی لینک هم میتونیم بذاریم؟ همینطوری که قبلا با ویرایش میتونستیم بذاریم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام. این تاپیکی که درباره حجاب بود عنوانش این بود دلم برای محجبه بودنم تنگ شده. عنوانش که خیلی قشنگ ...

سلام گفته بودن ولش کن واسه چی تنگ شده اولشه عادت میکنی و از این طور پستها

سلام گفته بودن ولش کن واسه چی تنگ شده اولشه عادت میکنی و از این طور پستها

آهان خب پس کامنتا در حمایت از حجاب نبود بر علیه حجاب بود؟
خودمم میخواستم کامنت بذارم که نگران نباشین و تشویقشون کنم که خوبه نماز و قرآن میخونین و روزه میگیرین و با خدا ارتباط دارین. از خوبی حجابم یکی دوتا جمله بنویسم تا ارسال کردم نوشت تعطیل شده!
اسم کاربریشون رو میگین اگه باز تاپیک مذهبی داشتن اونجا کامنت بذارم یا خصوصی بهشون پیام بدم؟

خدا کنه درست بشه. یعنی لینک هم میتونیم بذاریم؟ همینطوری که قبلا با ویرایش میتونستیم بذاریم؟

زهراجان تاپیکو قفل میکنم

بعدا که اومدم

تگ میکنم بیای

باشه عزیزم؟!

خدا کنه درست بشه. یعنی لینک هم میتونیم بذاریم؟ همینطوری که قبلا با ویرایش میتونستیم بذاریم؟

نه لینک دائمی هست مشکل فنی که نیست خودمون از قصد کاری کردیم لینک نذارن همین الان هم که نمیشه لینک گذاشت خانمها انقدر ساده هستن تاپیک میزنن بیایین خصوصی لینک کانالی بهتون بدم همه مشکلاتون رو حل میکنه خیلی ها از روی سادگی و مشکلاتی که داشتن رفتن و لینک رو باز کردن گوشیشون قاطی کرده