2777
2789
عنوان

ماجرای خواهرم و پسره

517 بازدید | 28 پست

بچه ها خواهر من یازدهمیه

مدرسشون تو کوچه هست و چون همیشه شلوغه راننده سرویس گفته باید بیاین سر خیابون اصلی. از اول سال میرفت و مشکلی هم نبود

الان نزدیک یک ماهه یه نفر شوپری زده تو همون کوچه

دوتا پسر جوونن و همشهری نیستن (دانشجوان تا جایی که شنیدم)

از وقتی اینا اومدن خواهرم خیلی اذیت میشه یکی از همین پسرا اذیتش میکنه

نگاش میکنه یا تیکه میندازه و چند باری خواسته شماره بده

فقطم با خواهر من اینجوریه. منظورم اینه که واسه بقیه مزاحمت ایجاد نمیکنه که از طریق مدرسه بشه اقدام کرد با این وجود یه بار ناشناس به مدیرشون پیام دادم و ایشون تذکر دادن ولی بازم ادامه دار بود

روز چهارشنبه از حد خودشون رد شدن و آبجیم داشته میرفته صدا زدن جوابشو نداده طرف از پشت دستشو گرفته.خیلی ناراحته کلی هم گریه کرده داد زده ولی میگفت طرف خندیده و یه پلاستیک خوراکی گذاشته کنارش و رفته دوستشم رفته خوراکی رو پرت کرده در مغازه

مسیر شلوغه نمیتونه بیشتر از این فرا بره ولی مزاحمتاش خیلی داره آزار دهنده میشه

بنا به دلایلی نمیشه با بابام مطرحش کنیم عمو و دایی هامم شهر خودمون نیستن اینجا ماییم و بابابزرگم

حالا امروز به ناچار با داداشم در میون گذاشتم.داداشم میگه هیچ کاری نکنین تا بیام.اونم هفته دیگه روز چهارشنبه میاد 

من نگران آبجیمم

قصد داشتم برم دعوا کنم و بهشون تذکر بدم ولی داداشم میگه نه نکن

میگه تو هیچی نگو فقط ظهرا برو دنبالش.راستش سخته هر روز بخوام برم 

واقعا درمونده شدم چیکار کنم به نظرتون؟

دیگه درموندگی نداره 

هروز برید دنبالش بیارید 

ولی اینارو باید یکی از جنس خودشون ادب کنه 

کدوم شهرید؟ 

داداشتون کی میاد

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سرویس خواهش کن در مدرسه سوارشون کنه و یا از مدیر که بگو بچه ها رو تا سر کوچه برسونه نمیشه بیمسولیت بود در ضمن من بودم ده باره رفته بودم دهن طرف سرویس کرده بودم

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

به سرویس بگوپیاده شه بره دنبال خواهرت یاخودت برودم مغازشون جیغ جیغ کن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

دیگه درموندگی نداره  هروز برید دنبالش بیارید  ولی اینارو باید یکی از جنس خودشون ادب ک ...

مشکل اینه که پست کنکوریم و سخته هرروز برم دنبالش

دقیقا

داداشمم واسه همین میگه تو هیچی نگو اینجور آدما شخصیت ندارن چیزی که لایق خودشونه رو به تو میگن

چهارشنبه آینده

از سرویس خواهش کن در مدرسه سوارشون کنه و یا از مدیر که بگو بچه ها رو تا سر کوچه برسونه نمیشه بیمسولی ...

عزیزم سرویس که مقصر نیست وقتی اول سال همچین شرایطی رو مطرح کرده ما هم قبول کردیم

بیشتر سرویسا همینجوریه فکر کن مقابل مدرسه قبرستان شهرمونه و همیشه خدا شلوغه 

عزیزم سرویس که مقصر نیست وقتی اول سال همچین شرایطی رو مطرح کرده ما هم قبول کردیم بیشتر سرویسا همینج ...

خوب خواهش کن ابن یه هفته رو شاید قبول کرد منم نگفتم برای همیشه که تا داداشت بیاد البته مطمنم بیاد دعوا کتک کاری در پیش دارید خودتون تذکر داده بودید بنظرم بهتر بود  

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

نباید به دادشت میگفتی دوتا جوون هستن دعواسون میشه یه بلایی سشون میاد،خودت با مادرت میرفتی باهاش حرف ...

نتونستم بهش نگم چون اگه میرفتم و مشکلی پیش میومد اولین نفر منو مقصر میدونست

مامانم مشکل اعصاب و اضطراب داره اصلا نمیخوایم چیزی از این ماجرا بفهمه