2777
2789
عنوان

کسی شقاق داشته؟؟ یا اطلاعی دارع💔

285 بازدید | 23 پست

سلام خانما من حدود فکر کنم دوساله ک‌بخاطر یبوست اینا شقاق گرفتم..

و الان رابطه جنسی دو دفعه  انجام دادم   این دفعه زجر اور بود ولی اون‌لحظه خون‌اینا نیومد فکر کنم..

الان  یخوردع بیشتر سختم شده  تو لحظه دستشویی..

دکترم نمیتونم برم باید چکنم؟

رابطه جنسی چه ربطی به شقاق داره ، شقاق مقعده ها

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه جنسی چه ربطی به شقاق داره ، شقاق مقعده ها

از پشت رابطه داشته

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

پماد رکتول خیلی جوابه

با سرنگ وارد مقعد کنی

روغن زیتون رو تو رژیم غداییت بیار

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
از پشت رابطه داشته

خیلی بی فکره پس ، راهنمایی ای براش ندارم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
رابطه از پشت کردم

چه وحشتناک من دورانی که شقاق داشتم نمی‌تونستم اجابت مزاج کنم بعد تو برای لذت یکی دیگه خودتو شکنجه ی ساواک کردی؟