2777
2789

بچه ها دلم میخواد طبیعی رنگ کنم موهامو ن با رنگ و اینا 

با حنا رنگ کنم نارنجی میشه یا سیاه 

با قهوه چجوری رنگ میکنن موهارو

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

اگه قبلا رنگ نداشتی موهات سفید نیس حنا بذار

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام بدون دکلره رنگ کنم اما رنگای فانتزی ک حموم بعدی رنگش میره نمیخوام. اگر کسی راه حلی داره بهم بگه فقطم دم اسبیام میخوام رنگ کنم

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

اگه قبلا رنگ نداشتی موهات سفید نیس حنا بذار

نارنجی میشه ?

دوس دارم نارنجی شهههه🥺

قهوه ای بخوام بشه چی بزنم

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
حنا اگه سفید داری قرمز میشه اگه مشکی خرمایی

موهام چند تارش سفید شده ایکاش همش زودار سفید شهههه

نارنجی میشه ? دوس دارم نارنجی شهههه🥺 قهوه ای بخوام بشه چی بزنم

اره من حنا رو با یکم رب و تخم مرغ قاطی میکنم خیلییی رنگش قشنگ میشه یکمم قهوه بریز عالی میشه

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
اره من حنا رو با یکم رب و تخم مرغ قاطی میکنم خیلییی رنگش قشنگ میشه یکمم قهوه بریز عالی میشه

جدی چقدر میزاریش بمونه 

یه عکس از نت یا موهات میفرستی ببینم چ رنگی میشه خیلی ممنون

جدی چقدر میزاریش بمونه  یه عکس از نت یا موهات میفرستی ببینم چ رنگی میشه خیلی ممنون

ی ساعت دوساعت 

رنگش مث رنگ قهوه ای میشه خیای طبیعی درمیاد 

من واسه عید گذاشتم الان رنگش کمرنگ شده